Alf007 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam ponownie!!!:D Po roku przerwy (wypadek) wróciłem czego nie można powiedziec o Honecie:( i pierwsze pytanie co sie stało z środowymi spotkaniami na moście teatralnym???Wiem ze teraz spotkania sa na bułgarskiej ,ale widziałem też przy okrąglaku???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam ponownie!!!:flesje: Po roku przerwy (wypadek) wróciłem czego nie można powiedziec o Honecie:( i pierwsze pytanie co sie stało z środowymi spotkaniami na moście teatralnym???Wiem ze teraz spotkania sa na bułgarskiej ,ale widziałem też przy okrąglaku???pzdr Policja przegonila wszystkich spod stajenki no i jakos sie tak poroschodzilo ....teraz wszyscy jezdza :D na Blugarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Prawda jest taka jak pisze przedmówczyni.....Motocykliści podzielili się na kilka grup. Oprócz wspomnianej Bułgarsiej i Okrąglada niektórzy przyjeżdżają jeszcze nad Malte.... Chociaż niewykluczone, że jeszcze jest jakaś miejscówka.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Stajnia upadła... A tak bajdełejem Stajenki i w ogólę miejscówek. Wróciłem właśnie spod Okrągłego, gdzie znajomy sprzedał mi pewną plotę. Otóż rozmawiał on na początku sezonu z Klimczewskim i to podobno właściciel Stajenki nie chce mieć u siebie motocyklistów. Gdyby złożył do policji jakiśtam wniosek, który od pamiętnej akcji w zeszłym roku nie spłynął do dziś, to motocykle mogły by tam swobodnie przyjeżdżać i parkować, a policja nie miałaby do tego żdanych "ale"... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Stajnia upadła... A tak bajdełejem Stajenki i w ogólę miejscówek. Wróciłem właśnie spod Okrągłego, gdzie znajomy sprzedał mi pewną plotę. Otóż rozmawiał on na początku sezonu z Klimczewskim i to podobno właściciel Stajenki nie chce mieć u siebie motocyklistów. Gdyby złożył do policji jakiśtam wniosek, który od pamiętnej akcji w zeszłym roku nie spłynął do dziś, to motocykle mogły by tam swobodnie przyjeżdżać i parkować, a policja nie miałaby do tego żdanych "ale"... taaaa, cuda wianki... wniosek pewnie z "załącznikiem" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 właściciel Stajenki nie chce mieć u siebie motocyklistów. a co to czy kiedykolwiek jakis motor wjechal do stajenki wlasciciel to i sie zmienil ale ulica przed stajenka dalej jest wlasnoscia miasta chyba?? wiec taki kit mnie nie przekona po prostu medialny Jozek K... zalatwil sprawe na fredry i nas przegonil a ten od stajni se moze chciec lub nie chciec i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi