66jarek Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Bartic :buttrock: , porównaj inne maszyny :flesje: :P Teraz wiem, że jestem stały w uczuciach, mam w garażu i w łużku chopper-a :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Bartic :notworthy: , porównaj inne maszyny :biggrin: :biggrin: Teraz wiem, że jestem stały w uczuciach, mam w garażu i w łużku chopper-a :)Tylko sobie nie pomyl, który jest do czego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Chyba dotrzegam tu jeszcze jedna analogię, smukłe i zgrabne choppery gorzej się prowadzą niż cięzkie i tłuste cruisery, ale jedne i drugie mają kiepskie hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Hehe bartic, to teraz podaj obrazek jak będzie wyglądał power cruiser ;) Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Hehe bartic, to teraz podaj obrazek jak będzie wyglądał power cruiser ;) Pozdrawiam Paweł. ale to już ekran 16:9 będzie chyba potrzebny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 A oto powercruisery. Ekran 16:9 zbędny.http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/1098/kulturystki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a feeeeee strasznie to wygląda, jednak choperek to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Criuser na kreatynie... z prostatą i zarostem na twarzy...jakoś mnie to nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ciekawe czy ktoś podejmie się zrobić szlif cylindra w takiej maszynie... :crossy: ;) Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Prałat, chyba pomyliłeś power cruisera z Hummerem H1 Edytowane 20 Września 2006 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ciekawe czy ktoś podejmie się zrobić szlif cylindra w takiej maszynie... :crossy: ;) a FUUUUUUUUUUUJ :)Nom ale o gustach się nie dyskutuje :) PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ciekawe czy ktoś podejmie się zrobić szlif cylindra w takiej maszynie... :crossy: ;)A jeszcze gorzej, bo to są V-ki, więc jeden tłok nie wystarczy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 I to tego dośc spore sa więc napastować i wyfroterowac to też sztuka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 :biggrin: Krasnal, świetną masz maszynę... :biggrin: Moje marzenie... Może niedługo... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 :biggrin: Krasnal, świetną masz maszynę... :bigrazz: Moje marzenie... Może niedługo... Pozdrawiam.Bardzo dziękuję :biggrin: A marzenia się spełniają.... i to czasami nawet dość szybko, więc pewnie niedługo dosiądziesz własnych dwóch kółek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi