maciun1 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam po raz drugi.sorry że się tak wyrwałem z tematem ale nowy jestem w branży.Postaram się przybliżyć temat.Ominąłem w swojej dt elektroniczne zdławienie w prędkościomierzu,następnie usunąłem zdławienie wydechu ,przestawiłem YPVS i wyregulowałem cięgła a szału jak nie ma tak nie ma !!! Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 nie spamuj na forum! masz przyklejony temat o DT !!68 stron porad, pytan i odpowiedzi!!! KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a szału jak nie ma tak nie ma !!! Pomocy No i szału nie bedzie. Z Dt nie zrobisz wyczynowej crossówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Człowieku naucz się korzystać z forum, a przede wszystkim śledzić swoje posty! Przeniosłem Twoje pytanie do przyklejonego wątku w DT, a Ty sobie zakładasz kolejny temat? Jakiś problem z obsługą komputera, oczami czy co?Lapy mi opadają po prostu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi