enduromaster Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ale na ile to starcza? tak długo jak jest zamontowane :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 kiedyś karty z tym jexdziły;) jesli szybko hamowałes i dodawałes gazu świece lubiły sie zalewac a gas box przed tym zabezpieczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Wiec, oplaca sie zalozyc takie cos do mojej DT ? Musi byc jakis specjalny czy poprostu byle jaki Gas Box ?Jak by to mialo chociaz troszke pomoc, to chetnie to zaloze, a z tego co widze mozna to wyrwac za jakies 100zl...Pozdrawiam i czekam na odp ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Wiec, oplaca sie zalozyc takie cos do mojej DT ? Musi byc jakis specjalny czy poprostu byle jaki Gas Box ?Jak by to mialo chociaz troszke pomoc, to chetnie to zaloze, a z tego co widze mozna to wyrwac za jakies 100zl...Pozdrawiam i czekam na odp ;] dt ma to fabrycznie montowane Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 u mnie tego nie ma ... moj silnik jest chlodzony powietrzem, a nie woda, to nie lc2 ... i nie ma czegos takiego. Wiec ponawiam swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 u mnie tego nie ma ... moj silnik jest chlodzony powietrzem, a nie woda, to nie lc2 ... i nie ma czegos takiego. Wiec ponawiam swoje pytanie. A masz w tym silniku membrane ?? Wyczytałem gdzies ze tylko w silnikach z membraną to spełnia swoją role ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 tak, mam mebrane, i nie mam gasboxa... rocznik mojego motorka to 89 ... raczej bym to widzial ...I co w zwiazku z tym, oplaca sie kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 kupić;| <rotfl> czy wy nie pojmujecie ze to kawał puchy z doprowadzonym weżem. Lepiej wypatroszycstara gaśnice(taka mała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi