Ahmed Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam,czy może mi ktoś powiedzieć gdzie w warszawie mają dużą oferte kasków Airoh?? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 google twoim przyjacielemu importerajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Uhma Bike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Siema.Jak kupowalem Airoha u jednej kobity z wawy i smialo moge polecic, daje paragon, wystawia gwarancje......odezwij sie na PW to dam Ci numer kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdano Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Tez od Niej bralem- polecam. Mila, sympatyczna i z poczuciem humoru :D A co najwazniejsze o wiele taniej niz w Uhma Bike. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 a może tu: http://www.mototarg.pl UWAGA ale tylko 16-17 września POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 a może tu: http://www.mototarg.pl UWAGA ale tylko 16-17 września POZDRODzięi za odpowiedzi a na bazar dzisiaj się wybieram :flesje: Byłem i widziałem tylko dwa kaski Airoha :buttrock: To zapodajcie może namiary na tą kobite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdano Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Szukaj tutaj. masz tam telefon.oprocz tych plastrów do depilacji twarzy posiada tez kaski airoh(zobacz jej inne aukcje). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A co najwazniejsze o wiele taniej niz w Uhma Bike No znowu nie strasznie tańsze, różnica w cenie crossowego Stelt to 80zł, a TR1 20zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 koledzy wyżej pisali o babce z wawy i jakmniemam o tej samej u której ja kupowalem mojego airoha zlookaj allegro bo ona tam wlasnie sprzedaje te kaski ma kilka modeli airoha w ofercie m.in sv55 mathisse, polecam tego sprzedawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Ajrocha mają też w Starbike'u na Mariensztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi