Miklas Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Tez korzystam z iGo ale raczej poza granicami Polski. W Polsce jednak najlepsza AutoMapa. AM ma wprowadzone numery domow w wiekszych miastach i wiecej punktow POI, no i mozna dograc punkty z aktualnym stanem fotoradarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Tez korzystam z iGo ale raczej poza granicami Polski. W Polsce jednak najlepsza AutoMapa. AM ma wprowadzone numery domow w wiekszych miastach i wiecej punktow POI, no i mozna dograc punkty z aktualnym stanem fotoradarow.Dla mnie najwieksza zaleta AM jest fakt, iz wyswietla mape topograficzna PL, czyli jadac sobie asfaltem mozna zobaczyc, ze zaraz obok w lesie jest jezioro - ani TT, ani iGO tego nie maja (iGO pokazuje rzeki i duze jeziora, ale schematycznie).Zas najwieksza wada AM jest jest powolnosc, a mam sprzet 400MHz. Dodatkowo, AM za duzo gada, no i obsluga nie jest tak intuicyjna i latwa jak u w/w konkurencji.Niebawem ma sie ukazac AM w wersji 4, ma byc szybsza, miec 3D i takie tam.. zobaczymy :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Co mnie jeszcze wkurza w AM, ze jak jade sobie 20 km prosto, to mi caly czas pokazuje ikonke ze strzalka na wprost, a dopiero na kilometr przed manewrem zmienia strzalke np na skret w lewo, a przeciez moglaby od poczatku pokazywac ikonke w lewo to moglbym sie odpowiednio wczesniej przygotowac do manewru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witaj, mam w palmtopie Dell Axim X 50 z szybkim procesorem(GPS jest oddzielnym urządzeniem) , zarówno Tom Toma jak i Auto mapę. Obie mapy są dobre ale jak miałbym wybrać, to Tom Tom jest bardziej przyjazny w obsłudze i ma precyzyjniejsze komunikaty (choćby w który zjazd zjechać z ronda). Niemniej każda z tych map ma też swoje minusy. Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witaj, mam w palmtopie Dell Axim X 50 z szybkim procesorem(GPS jest oddzielnym urządzeniem) , zarówno Tom Toma jak i Auto mapę. Obie mapy są dobre ale jak miałbym wybrać, to Tom Tom jest bardziej przyjazny w obsłudze i ma precyzyjniejsze komunikaty (choćby w który zjazd zjechać z ronda). Niemniej każda z tych map ma też swoje minusy. Merlinspójrz na date... ten temat ma już 2 lata. Myślę że kolega wybrał już navigację dla siebie :)pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi