PaleSatan Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 WitamSam niedawno nabylem dywersje i narazie nie zamierzam na nic zmnieniac (trzeba sie najpierw nauczyc jezdzic :P ). Ale jakbym teraz mial zmieniac wybal bym sposrod 3 modeli:Bandit 1200 s, Kawa z750s lub V-Strom 1000. Moze kiedys jak bedzie kasa i doswiadczenie w jedzie to zmnienie na cos z tych 3 albo moje upodobania sie zmnienia :D i bedzie zupelnie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 witamMoją XJtke zmieniłem na THUNDERCATA. Dyversja była spoko, ekonomiczna itp. ale troszkę mocy brakowało. Teraz juz na to nie narzekam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 witamMoją XJtke zmieniłem na THUNDERCATA. Dyversja była spoko, ekonomiczna itp. ale troszkę mocy brakowało. Teraz juz na to nie narzekam :biggrin:I ja zrobilem tak samo, mam juz kotka z 98'!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 To się nazywa odświeżenie tematu. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 To się nazywa odświeżenie tematu. :notworthy: Zobacz co kolega ma w sygnaturce. Reklama dźwignią handlu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 I ja zrobilem tak samo, mam juz kotka z 98'!!! gratuluje. pochwal sie fotkami! zas xj600s jest poprawnym motocyklem, ja z duzym bagazem i pasazerka nie narzekalem zbytnio jezdzac po polskich i slowackich gorach. zalezy jak bardzo chcesz cisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tak czytam mojego posta sprzed poltora roku i wychodzi ze w tym czasie mnie sie upodobania zmienily i wyszlo ze tez zamienilem Dywersje na Tcata :icon_evil: Oczywiscie wybor znakomity :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Znalazłem mój stary wpis. I co ciekawe, nie zmieniłem zdania. Motoru też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 To ja korzystajac z okazji poprosze,zeby w miare mozliwosci opowiedzial ktos o przesiadce z malej dywersji na malego fazera - najlepiej tego nowego [po 2003 ?]. Faktycznie mala jest roznica diva vs bandit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 gratuluje. pochwal sie fotkami! zas xj600s jest poprawnym motocyklem, ja z duzym bagazem i pasazerka nie narzekalem zbytnio jezdzac po polskich i slowackich gorach. zalezy jak bardzo chcesz cisnac.Jak tylko zrobie foty od razu je wrzuce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi