Kris_big Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Ja jednak daje plus calej imprezie,Fajnie ze ktos w ogole cos takiego organizuje, i zycze zeby takich inicjatyw bylo jak najwiecej, wiadomym jest ze jeszcze sie taki nie urodzil co by wszytkim dogodzil :icon_rolleyes: wiec jeden sie wypowie pozytywnie a innemu sie nie bedzie podobac. Moze za kilka lat bedzie tyle imprez ze bedziemy mogli przebierac w jakim klimacie impreze chcemy zaliczyc, ale na razie cieszmy sie z tego co mamy. I dopingujmy zeby bylo coraz wiecej.Bylem w sobote, w sumie wjazd nic nie kosztowal, za co plus dla organizatora, klimat calkiem fajny, duzo ludzi, chodzili, ogladali motocykle, pytali, uwazam ze calkiem milo. Zreszta mieli jedna z nielicznych okazji zobaczyc tak duzo motocykli i motocyklistow(-ek) w jednym miejscu, na dodatek w centrum miasta.Jedynym niemilym akcentem jaki mnie osobiscie spotkal to starszy Pan ktory nazwal mnie "kolorowym dawca nerek", ale wybaczam mu :icon_question: moze mial trudne dziecinstwo :) Zreszta juz sie przyzwyczailem... Edytowane 26 Września 2006 przez Kris_big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekM Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Impreza do d...y. Parada - porażka. Mam wrażenie, że wszystkie imprezy tej firmy są do niczego. Więcej nie pojadę na imprezy tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No to jak w niedziele żałowałem, że się spóźniliśmy na te niby paradę to teraz jestem zadowolony- bylismy tam o 12:50 i nic już się nie działo: pogadałem z paroma osobami i powiedziały, że to była totalna kaszana ta parada- krótki przejazd i sprzety wypuszczali grupkami, prawda to ?Akurat dzień (sobota) wcześniej byłem na zlocie w Pabianicach i tam to dopierobyła parada :notworthy: jakieś 200 maszyn ale za to porządna rundka najwiekszymi ulicami miasta... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Ja jednak daje plus calej imprezie,Fajnie ze ktos w ogole cos takiego organizuje, i zycze zeby takich inicjatyw bylo jak najwiecej, wiadomym jest ze jeszcze sie taki nie urodzil co by wszytkim dogodzil :icon_eek: wiec jeden sie wypowie pozytywnie a innemu sie nie bedzie podobac. Moze za kilka lat bedzie tyle imprez ze bedziemy mogli przebierac w jakim klimacie impreze chcemy zaliczyc, ale na razie cieszmy sie z tego co mamy. I dopingujmy zeby bylo coraz wiecej.Bylem w sobote, w sumie wjazd nic nie kosztowal, za co plus dla organizatora, klimat calkiem fajny, duzo ludzi, chodzili, ogladali motocykle, pytali, uwazam ze calkiem milo. Zreszta mieli jedna z nielicznych okazji zobaczyc tak duzo motocykli i motocyklistow(-ek) w jednym miejscu, na dodatek w centrum miasta.Jedynym niemilym akcentem jaki mnie osobiscie spotkal to starszy Pan ktory nazwal mnie "kolorowym dawca nerek", ale wybaczam mu :biggrin: moze mial trudne dziecinstwo :icon_eek: Zreszta juz sie przyzwyczailem... a kolega to chyba miał z nami gdzieś w sobotę jechać o ile mnie pamięć nie myli :notworthy: :icon_eek: pees. BTW chyba mineliśmy się w drodze powrotnej, na trasie, gdzieś koło Góraszki :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 a kolega to chyba miał z nami gdzieś w sobotę jechać o ile mnie pamięć nie myli :icon_mrgreen: :wink: tak to prawda, mialem jechac i bardzo chcialem jechac, ale szczerze mowiac to nie nastawialem sie na jazde po torze, tylko na szybki przelot "lubelska" :cool: i ewentualnie maly "lansik" po lublinie,ale z drugiej strony nie chcialem wam "dupy" zawracac, siedziec z boku i przygladac sie jak latacie po torze, W sumie to i tak pod wieczor zal mi d**** sciskal ze z wami nie polecialem, i w ramach poprawy humoru wybralem sie polatac po Wawie. Ogolnie dalem d****, ale obiecuje ze sie poprawie nastepnym razem.Pozdrawiam P.S. Turek, w niedziele bylem na lotnisku za Rykami, super temat polecam. Zainteresowani na pewno wiedza o co chodzi :eek: W przyszly weekend tez pewnie bedzie sie sporo dzialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi