Pawelmlody Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam mam takie pytanie. Do czego słurzy kabel prowadzący pod klamką sprzęgła:)?? Wczoraj to zaówarzyłm i tak się właśnie zastanawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Myśle że to bedzie kabel, połączony z tym czujnikiem przy stopce i czujnikiem luzu. Gdy masz rozłożona stopke i włączysz bieg, to podczas puszczania sprzęgła odcina zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 siemka mam problem chcialem wymienic lozyska w tylnim kole sciagam zimeringi patrze zabezpieczenie tylko ze ono ma odlamane konce te z dziurkami i nie ma za co go scisnac zeby je wyciagnac. macie jakies pomysly tak ma być, płaski śrubokrętem wyciągnij Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukKawasaki Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 nie byly rzeczywiscie zlamane i srubokretem nieszlo ich wyciagnac to akurat probowalem poprostu naspawalem i dopiero wtedy wyszly ale jest juz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Cześć niech ktoś mi powie bo już nic nie wiem, jak wkręca się śrubę od składu mieszanki to zmniejsza się ilość powietrza co za tym idzie mieszanka jest bogatsza. A jak podnosi się iglicę to na wysokich obrotach dostaje więcej paliwa tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 sruba od skladu mieszanku zmniejsza ilosc powietrza z tego co kojarze albo i powietrza i paliwa, a podniesienie iglicy powoduje dodanie paliwa na kazdych obrotach nie tylko wyzszych... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item220592874_kawas...125_2000r_.htmlOd czego może być przednie zawieszenie? Edytowane 30 Lipca 2007 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 wydaje mi sie że od apriliki etx 125 razem z pułkami ciekawe jak ta zawiecha się sprawóje PS. szkoda że ten kmx niema kwitów bo może? bym go wzioł :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukKawasaki Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witam moduł od od kawy kmx z 1997 bedzie pasował do tego samego modelu tyle ze 1998? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedek92 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witam koledzy ile moze kosztowac kmx125 z lat 2000-2003. patrzylem na allegro ale tam te ceny sa jakie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 wydaje mi sie że od apriliki etx 125 razem z pułkami ciekawe jak ta zawiecha się sprawóje PS. szkoda że ten kmx niema kwitów bo może? bym go wzioł :icon_biggrin: Mi to sie wydaje ze ten kmx dzwona mial, bo zawiecha nie oryginalna i brakuje jeszcze przedniej lampy, pewnie stary widelec nie nadawal sie do niczego i dopasowali od czegos innego Ale ladnie sie prezentuje z upsami :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 witam moduł od od kawy kmx z 1997 bedzie pasował do tego samego modelu tyle ze 1998? powinien pasowac bo przez wszystkie lata produkcji niewiele sie zmienilo... witam koledzy ile moze kosztowac kmx125 z lat 2000-2003. patrzylem na allegro ale tam te ceny sa jakie sa sa jakie sa tzn jakie ? takie sa ceny jak na allegro... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukKawasaki Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dzięki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 witam moduł od od kawy kmx z 1997 bedzie pasował do tego samego modelu tyle ze 1998? Ja mam 2000r na sprzedaz i chce 4700 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedek92 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 czy te kawasaki watre jest tej ceny?? http://moto.allegro.pl/item220925958_kawas..._dt_dr_lc_.html dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi