enduromaster Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja tam nie jestem ekspertem, ale ostatnio malowałem dyfuzor i postanowiłem go trochę przepalić. To znaczy wlałem trochę rozpuszczalnika do rury i zapalałem. I jeśli była tam jakaś wata to ogień by nie wychodził druga stroną bo by go dusiło. A mi normalnie się paliło z jednej i drugiej strony. A nie mam śladu żadnego ciecia na dyfuzorze. bo rozpuszczalnik się nie pali tylko jego opary ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 pytanie, zapodam pewnei po raz setny na tym forum, ale sory ;) czy rozcinajac dyfuzor powinno cos w nim zostac? czy ma byc golutki i wszystko wypiep****?gaznik potem trzeba regulowac?i przedewszystkim czy oplaca sobie zawracac tym glowe, bedzie duza roznicy w mocy?(bo w dzwieku powinna byc)z gory dzienx :icon_idea: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 wywal wszystko, ale rozetnij go tak żeby na 2 części się NIE rozpadł bo będziesz miał problemy ze spasowaniem.gaźnik trzeba podregulować Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 odbiegne teraz troche od dyfuzora wlasnie wrocilem z garazu, mialem wymienic olej w przednim zawiasie, lagi juz zdjalem, ale tam no gorze nie ma nic, to jak olej sie wylewa i wlewa dolem? sory za lajcikowskie pytanko, ale z zawiecha w motorach to nie mialem duzo do czynienia, a jesli tak to tylko z etce ale tam bylo inaczej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 wciskasz ten kapsel na górze i wyciągasz druciane zabezpieczenie , tylko ostrożnie żebyś w oko nie zarobił :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 chodzi o to? http://www.bikepics.com/pictures/823612/ to trzeba wcisnac tak? a co sprezyna moze odbic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) tak to, jak wciśniesz wyciągasz zabezpieczenie z drutu i delikatnie popuszczaszsprężyna może odbić, bez powodu tego nie napisałem :bigrazz: Edytowane 8 Marca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Mam na przodzie zębatke 13 zębów :icon_rolleyes: dostałem od Niemca, a gdzie u nas mogę kupić? Na Larssonie nie ma..? A ja dość ciemny w tym jestem. http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...181a67b7542122cno i które klocki na tył bo juz ich kres.. zaznaczam że w terenie jeżdzę jakieś 2 dni w tygodniu i to jest piach błoto woda, trawa, generalnie teren :buttrock: ? Dzięki i pozdrawiam Edytowane 10 Marca 2007 przez jurer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 www.sklepmotocyklowy.pl w teren to niebieskie Goldy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 witam byłem dziś oglądać kmx-a z 1990r. Silniczek super chodzi jest zrywny i mocny. Rama jest prosta silnik 4 tys. km po wymianie tłoka, ale ma też minusy luzy na tylnym zawieszeniu do wymiany tylna opona dziub jest troszke pęknięty, moto po wymianie wszystkich płynów, sprowadzony z niemiec i ma takie dokumęty jak bfif wymeldowanie i umowe kupna-sprzedazy czy nie bedzie problemu z zarejestrowaniem? cena jaką gościu podał to 2400zl bez możliwości rejestracji? Czy ten zakup mi sie opłaca?? prosze szybką odp. bo jutro jade go wziąś albo zrezygnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 witam byłem dziś oglądać kmx-a z 1990r. Silniczek super chodzi jest zrywny i mocny. Rama jest prosta silnik 4 tys. km po wymianie tłoka, ale ma też minusy luzy na tylnym zawieszeniu do wymiany tylna opona dziub jest troszke pęknięty, moto po wymianie wszystkich płynów, sprowadzony z niemiec i ma takie dokumęty jak bfif wymeldowanie i umowe kupna-sprzedazy czy nie bedzie problemu z zarejestrowaniem? cena jaką gościu podał to 2400zl bez możliwości rejestracji? Czy ten zakup mi sie opłaca?? prosze szybką odp. bo jutro jade go wziąś albo zrezygnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 jak ma wymeldowanie i brief to można zarejestrować, chyba że ten brief to tylko symbolicznie od innego moto Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 www.sklepmotocyklowy.pl w teren to niebieskie Goldy Za adres dziękuje :icon_mrgreen: A coś pomiędzy terenem a miastem? Raczej przeważające miasto.. http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...a36dedd4bea2543 Co by się szybko niezużyły a nawet dobre były (choć wiem że złoty środek nie istnieje :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi