kamil1111 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 panowie ta tkc (pierwsza) ma wymiary 4.00-18 ja miałem teraz opone 4.10-18 to ta tkc jest węższa dobrze myślę ??jeśli tak to o ile i będzie ona dobra do kmx na tył oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krosowiec Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam chciałbym się zapytać jakie najlepsze są opony do kmx 125 jaki rozmiar i w ogóle aby dobrze sie spisywały w terenie chodzi mi głównie o jazde po terenach piaszczystych oraz błotnistych.Może ktoś ma jakąś propozycje :).Czy te motory można jakoś podrasować bo koleś mi powiedział że jego ma 17 koni a jak patrzyłem to ten sam model ma po 20-25 koni jeżeli jest zablokowana to po zdjęciu blokad osiągne taką moc czy trzeba coś dodatkowego wymieniać.Prosze o wyrozumiałość jestem tu nowy ;P0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RastaSioMm Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Siemanko wszystkim od paru dni posiadam pewien problem z moja kawa, dzieje sie dziwna rzecz jak go normalnie odpalam wszystklo chodzi dobrze dodaje gazu itp. obroty za pierwszym pociagnieciem ida normalnie do 12 jak spróbuje gop patrzymac na obrotach np jak jade na 3 to tylko dochodz a do5-6 tgys obr i tak jakby siedlawi i nie chce dalej isc. naprawda dziwne bo jak odpale chodzi normalnie gaznik czyscilem filter takze i nie wiec co to może byc. to tak jakby nie chcial sie zawor wydechowy otworzyc i za duzo spalin czy cos takiego. Czy ktoś jest w stanie pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 odblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RastaSioMm Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takk z tego co wiem jest w pelni odblokowany posiada chyba 28 koni,najgorsze jest to ze wszystko chodzilo dobrze przez 1,5 roku bo sam skladalem cala kawe .zaczelo sie tak ze z okolo2 tyg temu jak ja 6 do roboty mialem jechac nie moglem jej rano odpalic co nigy nie bylo takiego problrmu czy cieply cczy zimny zawsze chodzil idealnie.rano go kopnelem nie chial odapic pare razy z pycha tez nie po czymminelo z 20 min i odpalil z pycha ale tez tak sie dlawil jakby a wiec przeczyscilem bak,gażnik,filtr,nawet rozgladalem sie w elektryce i nic,kupilem nowa swiece ale to samo ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Musisz sprawdzić kilka rzeczy;1. Kompresja2. Zapieczony zawór wydechowy3. Elektryka głównie moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RastaSioMm Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Kompresja prawdopodobnie odpada ponieważ kawa dobrze odpala itp ten zawór powinienem przeczyścić czy co w ogóle to zz której strony on jest głowice musze odkręcać czy cylinder tez. a w module to co ma zrobić bo jak narazie to przeczyściłem tylko zaśnieżałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RastaSioMm Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Już bez kitu nie wiem co z ta kawa wszystko srawdzone a ona dalej tylko do 6 krecichociaż czasami pójdzie dalej jak kończy się bena w gaźniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 http://otomoto.pl/kawasaki-kmx-zarejestrowany-nie-cr-dt-rx-M2888358.html co o tym sadzicie? na co zwracać szczególną uwagę w kmx? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrke Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) [edit] post do usunięcia Edytowane 25 Października 2011 przez jendrke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrke Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 poszukuje linki gazu do kmx 125 99r. ktoś może wie gdzie mogę dostać?oryginalna w kawasaki 230zł, ale do ostateczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpapas Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 http://www.scooterworld.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=&product_id=71&Itemid=10 45zl + 15 wysylka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpapas Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Wie ktoś może gdzie kupić zebatke na tyl większa niż 50 zebów, kiedyś widziałem na Allegro z rok temu 60zebów ale od dłuższego czasu takich nie ma :/ moze od innego motoru ? Dorobić gdzies na zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrke Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 nawet na ebayu nie znajdziesz więcej niż 50z, najlepiej poszukać od innego modelu....jak wymienisz z przodu na większą i z tyłu dajmy na tą 50z to i tak nie wystarczy ci mocy czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid11985 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam Panowie. Mam pytanie dotyczące wersji KMX-a 125.Na kilku zdjęciach jakie oglądałem patrząc z prawej strony jest plastikowa owiewka zasłaniająca jakiś zbiorniczek np. tutaj: http://allegro.pl/kawasaki-kmx-125-po-remoncie-zarejestrowany-i1945669262.html na pierwszym zdjęciu widać to dokładnie. Pod zbiornikiem paliwa, przy dyfuzorze zaś jest mała czarna puszeczka. Drugie zdjęcie dla przykładu te: http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/kmx-125/627453/4#zdj5 Pod plastikową owiewką nie widać tego zbiorniczka ani czarnej puszki tylko jakaś srebrną puszkę. Są to dwie różne wersje?Zielony motor jest z roku 1998 a czarny z 1997. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi