piotrek2345 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Nie wie ktos mzoe z was czy nie podszedlby taki zacisk z kawy zzr600 do kawy kmx 125 ?To sa zaciski od zzr 600 http://img137.imageshack.us/img137/3571/zaciskids4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 jak masz zaciski to po chusteczke się pytasz ? zakładaj i zdawaj relację Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 nie mam zacisku tylko to jest fotka takiego zacisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Zakładał ktos z was skarpety neoprenowe do kmxa ??Bo niby te skarpety sa od 40 do 50 mm a w kmcie laga ma 35 mm i 55 mm i dlugosc okolo 30 cm a neopreny maja 37,5 nie wiecie czy to podpasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Powiem tak, że skoro nadają się do prawdziwych crossów to czemu do takiego KMX'a nie? Jeśli się mylę to mnie poprawcie.Ewentualnie złe rozmiary znalazłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi_89 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 A teraz zupełnie inny wątek- poprzedni właściciel mojej maszyny słabo o nią dbał a ja sie za to troche za późno wziąłem;/ Mam zasyfiałą od łańcucha tylną felge i nie moge jej doczyścić.Próbowałem już np. pasty, jakiegoś tam środka ze sklepu i rozpuszczalnika i nadal nie chce puścić;/ To sie widać nieźle wrzarło;( Prosze o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 mam pytanie moze ktos z was ma na sprzedaz tylni amorek do kmxa albo nie wiek to ma na sprzedaz ??Kurde byl na allegro za 60 zła ja glupi nie kupilem . Jak pisze do jakiegos cymbała czy nie ma amorka to wychodzi mi z cena 250 złza amorek z 91 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mam pytanie cyz sa jakies zestawy naprawcze do tylniego amora w kmxie ?? Moj juz troche wybity jest a nie moge znalezc nowego , to moze da sie naprawic jakos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Hmm zastanawałem sie nad nurtującym pytaniem po co jest w lewym dekielku(magneta) od srodka okrądła blaszka ? inne 125tki nie mają a KMX ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi_89 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jak najlepiej i najszybciej zwiększyć moc kmx-a nie ingerując w silnik i jakie sa tego teoretyczne koszty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jak najlepiej i najszybciej zwiększyć moc kmx-a nie ingerując w silnik i jakie sa tego teoretyczne koszty?? hmm odblokowanie :icon_biggrin: a jak nie ingerujac w silnik no to zmiana zebatek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Co ile trzeba czyscic zawor w kmxie i jak sie za to zabrac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi_89 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 hmm odblokowanie :) a jak nie ingerujac w silnik no to zmiana zebatek :banghead: A są sportowe tłumiki do kmx-a w rozsądnej kasie? Ma ktoś? no i czy dało to coś znaczącego poza brzmieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Co ile trzeba czyscic zawor w kmxie i jak sie za to zabrac ?? mysle ze dobrze byłoby zajrzec do zaworków przy kazdym zdjeciu cylindra (wtedy i tak wrzystko jest praktycznie na wierzchu) :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukas Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. mianowicie mam problem z moim kawasaki kmx.Chodził,chodził i nagle przestał wchodzic na obroty powyzej 8 tys. jedynie na najwyzszym biegu potrafi przeskoczyc ta bariere. Czym to moze byc spowodowane? Odblokowany jest.Czy to moze byc skutek powypadkowy,gdyz dalem kumplowi zeby sie przejechal i sie wywrocil? Edytowane 15 Czerwca 2008 przez kukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi