yoss Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Madzik chętnych do przewieziena Cię na "sprzęcie " znajdzie sie napewno dużo więcej :banghead:Marek, my tu z fidelem pracujemy dość długo, a Ty chcesz się załapać na (prawie) gotowe??? ten usmiech Yossa mowi za wszystko,wiec w ogole nie nawiazywalam juz do tego tylko do tanca,bo ja go tylko moge przebadac geriatrycznie.... :cool:Taaaak????no i co teraz mam sie usmiechnac ,byc dzwieczna czy co????Zbym to ja nie musiala ich przewozic na SPRZECIE :P prawdziwym nie jakims tam juz podupalym,zewzgledu na wiek...... :biggrin:Madzik spokojnie, żartujemy sobie, ja jeszcze jestem za młody, żeby latać za dwudziestkami :) to dopiero staruchy po 40-tce są tacy. Czyli pewnie zacznę za jakieś 10 lat, ale wtedy Ty słoneczko będziesz mieć już po 30-tce... Czyli nic Ci z mojej strony nie grozi :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Marek, my tu z fidelem pracujemy dość długo, a Ty chcesz się załapać na (prawie) gotowe???Madzik spokojnie, żartujemy sobie, ja jeszcze jestem za młody, żeby latać za dwudziestkami :cool: to dopiero staruchy po 40-tce są tacy. Czyli pewnie zacznę za jakieś 10 lat, ale wtedy Ty słoneczko będziesz mieć już po 30-tce... Czyli nic Ci z mojej strony nie grozi :banghead: Yoss, ja Ci wieku nie wypominam, bo jestesmy w pieknym, ale moglbys juz zaczac za 5 lat... :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Marek, my tu z fidelem pracujemy dość długo, a Ty chcesz się załapać na (prawie) gotowe???Madzik spokojnie, żartujemy sobie, ja jeszcze jestem za młody, żeby latać za dwudziestkami :flesje: to dopiero staruchy po 40-tce są tacy. Czyli pewnie zacznę za jakieś 10 lat, ale wtedy Ty słoneczko będziesz mieć już po 30-tce... Czyli nic Ci z mojej strony nie grozi :banghead: ehhh poczulam ulge :cool: :P zlamales mi serce Yoss....;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Taaaak????no i co teraz mam sie usmiechnac ,byc dzwieczna czy co????Zbym to ja nie musiala ich przewozic na SPRZECIE :banghead: prawdziwym nie jakims tam juz podupalym,zewzgledu na wiek...... :flesje: ja mam młody sprzęt :cool: też CBR i ogólnie jestem młodziutki hehe... jak chcesz moge Cię przewieźć (jako plecaczek ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Yoss, ja Ci wieku nie wypominam, bo jestesmy w pieknym, ale moglbys juz zaczac za 5 lat... :banghead: :flesje: skoro prosisz... niech bedzie! ehhh poczulam ulge :cool: :P zlamales mi serce Yoss....;(no i która część zdania jest prawdziwa?? obawiam się, że pierwsza, bo z drugą bym sobie poradził :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 ... nie prosze, uzmyslawiam :flesje:a fote mozesz wkleic w profil, lub wyslac mi i Madzikowi mailem... moj jest w profilu, nie wiem jak jej :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Fidel... ty to miałeś chłopie pomysł z tym tematem ;] jakby jakiś konkurs zrobić na popularność i tempo rozwoju tematu to masz 1 msce gwarantowane (hehe) myśł już co zrobisz nagrodą ;] (jaką?) panie znalazły bezpieczne schronienie i są tu jak widze bez przerwy podrywane ;] ciekawe co na to żony amantów :banghead: POZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Fidel... ty to miałeś chłopie pomysł z tym tematem ;] jakby jakiś konkurs zrobić na popularność i tempo rozwoju tematu to masz 1 msce gwarantowane (hehe) myśł już co zrobisz nagrodą ;] (jaką?) panie znalazły bezpieczne schronienie i są tu jak widze bez przerwy podrywane ;] ciekawe co na to żony amantów :) POZDR Fidel wiedzial co robi :banghead: , juz Ty sie Dzulu nie boj... dlugo myslal :biggrin:Ale z drugiej strony ile mozna gadac o srubkach, linkach sprzegla, amorach skretu i tym podobnych ?:cool:Nagrodą bedzie niezly ubaw na ktoryms poznansko-warszawskim zlocie w przyszlym sezonie (no chyba ze chlopakom ciekawosc nie pozwoli tak dlugo czekac ;P)Aha!! Zakladamy, ze "amanci":1. nie maja zon;2. patrz pkt pierwszy :flesje: Dobrej nocy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) ja mam młody sprzęt :flesje: też CBR i ogólnie jestem młodziutki hehe... jak chcesz moge Cię przewieźć (jako plecaczek ;] ) Młodszy a moze Ty chcesz bym Cie przewiozla jako "plecaka"????Mlode sprzety sa jeszcze na dotarciu jak to powiedzial Visiz :banghead: Takze zpomnij....te po 35 juz pofdupadja wiec najlepsza jest opcja pomiedzy..... YOSS wyslij nam w koncu ta fotke na maila tak ladnie prosimy:-) Edytowane 16 Października 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dobra koniec zabawy, Państwu proponujemy Chat, maila, gg, tlen, tamtamy, lub spotkanie w 4 oczy (czy tam 8) obojetnie :banghead: . Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi