cebe450 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 cóż mogę odpowiedzieć? nie zaprzeczę przez skromność :lalag: a :) też potrafię Ja tak czytam , czytam i myślę sobie , że Fidel z Bubrem tak sie starają, tak kombinują , prowokują, lansują a potem przychodzi nagle Yoss i rozwala całą ich ciężką pracę :icon_rolleyes: :icon_question: :icon_arrow: Az któregoś dnia do komputera podejdzie Pani Yossowa ......... :buttrock: :evil: :lalag: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Zabraszam w beskidy na narty :)A Velka (S)raca to już rządzi!! 20 km od Zwardonia. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja tak czytam , czytam i myślę sobie , że Fidel z Bubrem tak sie starają, tak kombinują , prowokują, lansują a potem przychodzi nagle Yoss i rozwala całą ich ciężką pracę :) :icon_rolleyes: :icon_question: Az któregoś dnia do komputera podejdzie Pani Yossowa ......... :icon_arrow: :buttrock: :evil:gdzie rozwala?? gdzież bym śmiał coś mieszać ElCommendante, tj. Fidelowi??a pani Yossowa... to któregoś dnia może i podejdzie, ale jeszcze trochę to potrwa. a do tego czasu... :lalag: :D ale rozbawiłaś mnie cebe :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 gdzie rozwala?? gdzież bym śmiał coś mieszać ElCommendante, tj. Fidelowi??a pani Yossowa... to któregoś dnia może i podejdzie, ale jeszcze trochę to potrwa. a do tego czasu... :) :icon_arrow: ale rozbawiłaś mnie cebe :icon_rolleyes: Staram sie jak mogę :icon_question: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja tak czytam , czytam i myślę sobie , że Fidel z Bubrem tak sie starają, tak kombinują , prowokują, lansują a potem przychodzi nagle Yoss i rozwala całą ich ciężką pracę :icon_rolleyes: :icon_question: :icon_arrow: Az któregoś dnia do komputera podejdzie Pani Yossowa ......... :buttrock: :evil: :lalag: heeeee,a to byl by psikus...... :P :clap: gdzie rozwala?? gdzież bym śmiał coś mieszać ElCommendante, tj. Fidelowi??a pani Yossowa... to któregoś dnia może i podejdzie, ale jeszcze trochę to potrwa. a do tego czasu... :lalag: :clap: ale rozbawiłaś mnie cebe :D mnie rowniez rozbawila na calego!!!!!!Oj Yossku Yossku tak tu wszystkich cyganisz,a potem zlamiesz serduch i bedzie zonk...... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) heeeee,a to byl by psikus...... :icon_arrow: :buttrock:mnie rowniez rozbawila na calego!!!!!!Oj Yossku Yossku tak tu wszystkich cyganisz,a potem zlamiesz serduch i bedzie zonk...... :icon_rolleyes:wszystkich???oczywiście, zawsze mea culpa :icon_question: :) Edytowane 26 Września 2006 przez yoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 wszystkich???oczywiście, zawsze mea culpa :icon_question: :icon_rolleyes: Nie wiem jak to sie stalo ,ze sie "wszystkich" wyostrzylo na czerwono...ale nik tu nie mowi o Twojej winie :) my tu gadu gadu....,a pewnego dnia wkroczy do akcji pani Yossowa i juz nie bedzie tak zabawnie :icon_arrow: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Nie wiem jak to sie stalo ,ze sie "wszystkich" wyostrzylo na czerwono...ale nik tu nie mowi o Twojej winie :) my tu gadu gadu....,a pewnego dnia wkroczy do akcji pani Yossowa i juz nie bedzie tak zabawnie :icon_rolleyes: :icon_arrow:ja to wszystkich wyostrzyłem, bo przecież nie wszystkich tu ten tego cyganię, czy jak to nazwałaś.a co Wy z tą panią Yossową?? to brzmi tak jakby ona jakaś strasznei stara była. a ona nie będzie stara, mam nadzieję :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ja to wszystkich wyostrzyłem, bo przecież nie wszystkich tu ten tego cyganię, czy jak to nazwałaś.a co Wy z tą panią Yossową?? to brzmi tak jakby ona jakaś strasznei stara była. a ona nie będzie stara, mam nadzieję :) czyli nie ma Pani YOSSOWEJ..... :icon_rolleyes: ,no wiec Yossku boj sie...tak sie zareklamowales ,ze mozesz miec problemy!!! :icon_question: :icon_arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ja to wszystkich wyostrzyłem, bo przecież nie wszystkich tu ten tego cyganię, czy jak to nazwałaś.a co Wy z tą panią Yossową?? to brzmi tak jakby ona jakaś strasznei stara była. a ona nie będzie stara, mam nadzieję :notworthy: I o to chodziło Yoss :icon_eek: o to chodziło :icon_eek: :icon_eek: Dałeś sie kolego podpuścic jak małe chłopię :icon_eek: Patrz jak sie Madzik cieszy!!!!!! :biggrin: :biggrin: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) I o to chodziło Yoss :notworthy: o to chodziło :icon_eek: :icon_eek: Dałeś sie kolego podpuścic jak małe chłopię :icon_eek: Patrz jak sie Madzik cieszy!!!!!! :icon_eek: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cebe masz piffo :evil: beeehehehe,widzisz nie tylko kobiety daja sie podpuscic :cool:Ps.piwa napijemy sie z Yossem bo on juz mi jest krewny pare buteleczek;) Edytowane 26 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) I o to chodziło Yoss :notworthy: o to chodziło :icon_eek: :icon_eek: Dałeś sie kolego podpuścic jak małe chłopię :icon_eek: Patrz jak sie Madzik cieszy!!!!!! :icon_eek: :biggrin:hehehe podpuścić. jak fajnie widzieć, że druga strona myśli, że to ona kontroluje sytuację... :biggrin: za stary wyjadacz ze mnie, żebym się tak dał podpuścić... chyba, że sam chcę. ale co Was będę z błędu wyprowadzał :biggrin: cieszę się, że się Madzik cieszy :evil: Ps.piwa napijemy sie z Yossem bo on juz mi jest krewny pare buteleczek;)ja myślę, że ze mną.tymczasem do "zobaczenia" w weekend, bo jutro wyjeżdżam. Edytowane 26 Września 2006 przez yoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 :notworthy: wracając do tematu to może zorganizujemy jakis zlot w górach narciarski, aby nie było przykro ze sezon sie kończy. Przecież szkoda czekać aż do lata Jestem za! :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No ba przeciez nie bez powodu mam podgrzewane manetki :icon_eek: mowcie mi kiedy - a i z checia poznam amazonki nasze kochane - swoja droga co jestem na zlotach i widze kobiete np na transalpie to oczy mi blyskaja na ten widok :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 hehehe podpuścić. jak fajnie widzieć, że druga strona myśli, że to ona kontroluje sytuację... :notworthy: za stary wyjadacz ze mnie, żebym się tak dał podpuścić... chyba, że sam chcę. ale co Was będę z błędu wyprowadzał :icon_eek: cieszę się, że się Madzik cieszy :icon_eek: ja myślę, że ze mną.tymczasem do "zobaczenia" w weekend, bo jutro wyjeżdżam. oj Yossku faktycznie stary Ty jestes tak ,ze nie daj Bog ,jak pojedziemy w te gory,to nam sie rozsypisz na stoku.......ja rozumiem ,ze stawy i kosci po tylu latach siadaja,ale nie martw sie na pewno nie zostawimy Cie w zadnej zaspie!!!! :icon_eek: Dla takiego weterana zyciowego zawsze ktos poda dlon :icon_eek: a wracajac do tematu wyjazdu na narty,to coraz wiecej osob sie pisze wiec ja mysle ,ze trzeba zaczac sie nad tym powaznie zastanawiac i cos ustalic!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi