Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Nie rób mi konkurencji :) Oj Madzik młoda to i mysli wolniej, ale ty Buber to żeś kiche odwalił :crossy: To rozumien, ze ty jako zona zostajesz w domu i ddasz sie tym wszytkim zajęciom, które wymieniasz :) odrazu tam mysli wolniej....chcialam zrobic taki "grzeczny" zlot :) Ale ASIEK ma racje...... :) :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 odrazu tam mysli wolniej....chcialam zrobic taki "grzeczny" zlot :) Ale ASIEK ma racje...... :) :) ;) Jeszcze nie widziałem grzecznych zlotów :crossy: tylko czytaja ciągle ksiązki, pomagaja staruszkom i pijom wode mineralnom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Nie rób mi konkurencji ;) i powiedz czy to te własnie stringi co na obrazku Oj Madzik młoda to i mysli wolniej, ale ty Buber to żeś kiche odwalił To rozumien, ze ty jako zona zostajesz w domu i ddasz sie tym wszytkim zajęciom, które wymieniasz :crossy:a myslisz że doczepie sie mężowi do motocykla... no weeej. Ide prać dywan żeby sie wyrobić do zlotu :) Edytowane 19 Września 2006 przez AsiekHonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a myslisz że doczepie sie mężowi do motocykla... no weeej. Ide prać dywan żeby sie wyrobić do zlotu :) To masz duży dywan ;) pewnie latający ( jak i miotłe) :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Jeszcze nie widziałem grzecznych zlotów ;) tylko czytaja ciągle ksiązki, pomagaja staruszkom i pijom wode mineralnom :crossy:Fidel nie czepiaj sie, Madzik jest młodsza. Jeszcze inaczej na życie patrzy :) ..."grzeczniej" Edytowane 19 Września 2006 przez AsiekHonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 odrazu tam mysli wolniej....chcialam zrobic taki "grzeczny" zlot :) Ale ASIEK ma racje...... :) :) :crossy: "grzeczny zlot". to się chyba wzajemnie wyklucza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Fidel nie czepiaj sie, Madzik jest młodsza. Jeszcze inaczej na życie patrzy ;) ..."grzeczniej" No dobra. :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 No dobra. :crossy: Najwiekszy podpuszczacz najwiecej lyka.... :) Fidel no bo ja taka grzeczna dziewczynka jestem....... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Najwiekszy podpuszczacz najwiecej lyka.... :) Fidel no bo ja taka grzeczna dziewczynka jestem....... ;) Z tym połykaniem to bym nie przesadzał :) ale ze zdjęcia to widać, żesz ponienka z dobrego domu i w ogóle..... :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Z tym połykaniem to bym nie przesadzał :) ale ze zdjęcia to widać, żesz ponienka z dobrego domu i w ogóle..... ;) heeeeee :crossy: oby na pewno nie przesadzam????no oczywiscie ze masz racje.....z najlepszego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 widac ze zdjęcia że grzeczna dziewczynka... to ciekawe, a po mnie co widać? rogi wyrosły i miotła w tle? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Z tym połykaniem to bym nie przesadzał :) ale ze zdjęcia to widać, żesz ponienka z dobrego domu i w ogóle..... ;) Ja mam kiepski wzrok, poprosze zdjecie w wiekszej rezolucji :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 widac ze zdjęcia że grzeczna dziewczynka... to ciekawe, a po mnie co widać? rogi wyrosły i miotła w tle? ;) łoooo matko corko..... Asiek ja tam widze jeszcze ogon..... :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Tylko ciekawe skąd te rogi, jakoś wczesniej ich nie widziałam, ale jak sie przyjrzeć to... rzeczywiście coś tam odstaje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Tylko ciekawe skąd te rogi, jakoś wczesniej ich nie widziałam, ale jak sie przyjrzeć to... rzeczywiście coś tam odstaje :) Rogi to pryszcz ale dlaczego masz Giertycha na koszulce ;) widac ze zdjęcia że grzeczna dziewczynka... to ciekawe, a po mnie co widać? rogi wyrosły i miotła w tle? :crossy: siedzisz więc ogona nie widac (na razie)ale co z dywanem juz skończyłas prać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi