cebe450 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 no to sie robi goraco :icon_razz: i jeszcze jak mruczą to jest extra :notworthy: troche sie boję z tym nowym wątkiem, ba jak sie okaże gorszy...... ale chyba mnie nie opuścicie w potrzebie dziewczyny :biggrin: Nie opuscimy !!!!!Zaraz tam gorszy!! Wystarczy jak będzie równie prowokacyjny i kontrowersyjny :) Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ..... Za duże ryzyko jak na zwykły lans.Lubimy jeździć tak samo jak inne robić na drutach czy haftować. Ja nie widzę w tym nic szczególnego i złości mnie to jak ktoś na mnie patrzy jak na dziwoląga albo traktuje jak feministkę. Jestem normalna kobietą... Piorę, sprzątam, proszę męża o wymianę klocków hamulcowych a zamiast haftować jeżdżę motorem :biggrin: amen ale lans to podstawa istnienia :notworthy: ale oco ci chodziło z tym haftowaniem? byłaś na imprezie :) Nie opuscimy !!!!!Zaraz tam gorszy!! Wystarczy jak będzie równie prowokacyjny i kontrowersyjny :biggrin: to może taki, że kobieta w ciuchach na motor wygląda nie atrakcyjnie. W kusej spódniccze i szpileczkach(jak Madzik) to czemu nie. Ale te kobiety w pomietych skórach, włosy pod kaskiem przepocone, dziki wzrok bo znowu coś uwiera.. i przeszkadza w jeździe. Toć to nie tylko zgroza i korniki ale nawet makabra i nornice :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 OBECNA uważaj Wacek, bo jak to forum czyta Wierzejski z LPR, to możesz mieć kłopoty :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a co na to wszystko Kazimiełłłłła? lepiej panowie uważać... bo ostatnio panie w formie i jak się narazimy to może być kiepsko...http://www.smog.pl/wideo/3799/wywiad_z_kazimiera/ PS. ta "pani-coś-femifuj" zawsze budzi we mnie ochote do haftowania gdzie popadnie... Pozdłowienia :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ale lans to podstawa istnienia :notworthy: ale oco ci chodziło z tym haftowaniem? byłaś na imprezie :biggrin: to może taki, że kobieta w ciuchach na motor wygląda nie atrakcyjnie. W kusej spódniccze i szpileczkach(jak Madzik) to czemu nie. Ale te kobiety w pomietych skórach, włosy pod kaskiem przepocone, dziki wzrok bo znowu coś uwiera.. i przeszkadza w jeździe. Toć to nie tylko zgroza i korniki ale nawet makabra i nornice :icon_razz: Skóry pomięte????? Cieeeekawe....Przecież skóry z założenia muszą byc dopasowane, przyjemnie ( dla oka oczywiście bo dla pupci nie zawsze , szczególnie po jakichś 300 powiedzmy kilometrach ) opinające obłe kształty , więc jak sie mają pomiąc ????Włosy przepocone to fakt, ale czy panna w mini i szpileczkach nie jeździ w kasku?? a moze przez to, ze ma mini, to lepszą "wętylacyję " ma pod nim i kunsztownie ułożona fryzurka jej sie nie ma prawa zburzyc i zapocic?Na marginesie dodam , ze na paru zlotach będąc widziałam takie damy , które sobie rano w sobotę przed paradą włosy myły, na szczotkach układały i tapirowały, a za chwilę wkładały na to wszystko kachole i z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku siadały na maszyny swoich mężczyzn :). Panie w mini i na szpileczkach tez juz widziałam , nie widziałam tylko jeszcze kobiet prasujących sobie sukienki na zlotach ale obawiam sie, że i ten koszmar sie kiedyś spełni ... Tzn. dla mnie koszmar, bo ja to lubię pomięte skóry, przepocone włosy , no i dziki wzrok z powodu obolałego kręgosłupa i jego miękkich okolic, bo to oznacza , ze znów przejechałam ładny kawałek kraju i teraz mogę sie wyciągnąc na zielonej trawce a moi ukochani kumple będą mi zimne piwko donosic celem reaktywacji :)Chollllera .... ja to jednak jestem mało kobieca, atrakcyjna i normarnie nornica i makabra !!!!!A najlepsze jest to , ze mam to w DUPIE :) Są tacy , którzy twierdzą , ze całkiem zgrabnej i kobiecej :biggrin: :cool: :) Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 no to sie robi goraco :biggrin: i jeszcze jak mruczą to jest extra :notworthy: troche sie boję z tym nowym wątkiem, ba jak sie okaże gorszy...... ale chyba mnie nie opuścicie w potrzebie dziewczyny :) Faceci jak mrucza to juz w ogole jest doskonale...... :biggrin: swiadczy to tylko o jednym :icon_razz: ,a co do nowego watku,to nie przejdzie ,kobiety w skorach zawsze wygladaja ok nawet jezeli ta skora jest wymieta...... FIDELKU dawaj cos bardziej burzliwego....... Skóry pomięte????? Cieeeekawe....Przecież skóry z założenia muszą byc dopasowane, przyjemnie ( dla oka oczywiście bo dla pupci nie zawsze , szczególnie po jakichś 300 powiedzmy kilometrach ) opinające obłe kształty , więc jak sie mają pomiąc ????Włosy przepocone to fakt, ale czy panna w mini i szpileczkach nie jeździ w kasku?? a moze przez to, ze ma mini, to lepszą "wętylacyję " ma pod nim i kunsztownie ułożona fryzurka jej sie nie ma prawa zburzyc i zapocic?Na marginesie dodam , ze na paru zlotach będąc widziałam takie damy , które sobie rano w sobotę przed paradą włosy myły, na szczotkach układały i tapirowały, a za chwilę wkładały na to wszystko kachole i z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku siadały na maszyny swoich mężczyzn ;). Panie w mini i na szpileczkach tez juz widziałam , nie widziałam tylko jeszcze kobiet prasujących sobie sukienki na zlotach ale obawiam sie, że i ten koszmar sie kiedyś spełni ... Tzn. dla mnie koszmar, bo ja to lubię pomięte skóry, przepocone włosy , no i dziki wzrok z powodu obolałego kręgosłupa i jego miękkich okolic, bo to oznacza , ze znów przejechałam ładny kawałek kraju i teraz mogę sie wyciągnąc na zielonej trawce a moi ukochani kumple będą mi zimne piwko donosic celem reaktywacji :)Chollllera .... ja to jednak jestem mało kobieca, atrakcyjna i normarnie nornica i makabra !!!!!A najlepsze jest to , ze mam to w DUPIE :cool: Są tacy , którzy twierdzą , ze całkiem zgrabnej i kobiecej :) :) :) Grunt to czuc sie dobrze w swojej "SKORZE" :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Chollllera .... ja to jednak jestem mało kobieca, atrakcyjna i normarnie nornica i makabra !!!!!A najlepsze jest to , ze mam to w DUPIE :biggrin: Są tacy , którzy twierdzą , ze całkiem zgrabnej i kobiecej :cool: :) :) Dowody najlepiej w formie zdjęciowej :biggrin: Faceci jak mrucza to juz w ogole jest doskonale...... :) swiadczy to tylko o jednym :icon_razz: ,a co do nowego watku,to nie przejdzie ,kobiety w skorach zawsze wygladaja ok nawet jezeli ta skora jest wymieta...... FIDELKU dawaj cos bardziej burzliwego.......Grunt to czuc sie dobrze w swojej "SKORZE" :icon_eek: Coś bardziej to sie boję, ale dlaczego nie mamy odwrócić tematu. To Wy panie napiście coś burzliwego, czy napradę jesteśmy tacy idealni? my i nasze motory(sprzęty) :notworthy: Może macie jakieś własne przemyslenia(mam nadzieje, że nie jesteście naturalnymi blondynkami :) ) i naprawde warto je przeczytać, dalej laseczki do boju Edytowane 19 Września 2006 przez Fidel5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Dowody najlepiej w formie zdjęciowej :icon_razz: no ale jestescie niedowiarki..... :biggrin: wszystko trzeba udowadniac... :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 no ale jestescie niedowiarki..... :biggrin: wszystko trzeba udowadniac... :notworthy:Coś bardziej to sie boję, ale dlaczego nie mamy odwrócić tematu. To Wy panie napiście coś burzliwego, czy napradę jesteśmy tacy idealni? my i nasze motory(sprzęty) Może macie jakieś własne przemyslenia(mam nadzieje, że nie jesteście naturalnymi blondynkami ) i naprawde warto je przeczytać, dalej laseczki do boju :icon_razz: :) :biggrin: raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cifer Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Panu dziekujemy za dobre rady jednakze nie skorzystamy z Pana jakze troskliwych rad..... :icon_razz:jakby to powiedziec ....wynika z tego ze jestescie po prostu niepowazni :notworthy: :biggrin: żeby nie było - samodzielne podnoszenie żelaztwa odradzam. Śmiganie na moto, to nawet zalecam :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Coś bardziej to sie boję, ale dlaczego nie mamy odwrócić tematu. To Wy panie napiście coś burzliwego, czy napradę jesteśmy tacy idealni? my i nasze motory(sprzęty) Może macie jakieś własne przemyslenia(mam nadzieje, że nie jesteście naturalnymi blondynkami ) i naprawde warto je przeczytać, dalej laseczki do boju :) :) :biggrin: raz jeszcze Coo inwecja tworcza sie wyczerpala???? :) No ale jezeli chodzi o przemyslenia to mam takie jedno.......Bedac w zeszlym roku w stolicy(nie obrazajac nikogo) ,stalam sobie przed chyba najwieksza galeria handlowa w Warszawie,w jednym z ogrodkow siedziala grupa motocyklistow,wszyscy na dobrych sprzetach,Panie tez byly tam obecne :notworthy: ,po chwili zaczeli sie zbierac i jeden z Panow podjechal do mnie,otworzyl szybke i powiedzial tak: "chcesz sobie zrobic zdjecie na moim motocyklu,pozwole Ci usiasc......no coments.....moje przemyslenie to brak przemyslenia bo nawet szkoda slow na taka zenade.....Panowie czesto mysla,ze sa swietni i pieknie tancza bo maja super maszyne i dobre Ciuchy w ktorych sie doskonale prezetuja...... :icon_razz: :biggrin: :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Coo inwecja tworcza sie wyczerpala???? :cool: No ale jezeli chodzi o przemyslenia to mam takie jedno.......Bedac w zeszlym roku w stolicy(nie obrazajac nikogo) ,stalam sobie przed chyba najwieksza galeria handlowa w Warszawie,w jednym z ogrodkow siedziala grupa motocyklistow,wszyscy na dobrych sprzetach,Panie tez byly tam obecne :notworthy: ,po chwili zaczeli sie zbierac i jeden z Panow podjechal do mnie,otworzyl szybke i powiedzial tak: "chcesz sobie zrobic zdjecie na moim motocyklu,pozwole Ci usiasc......no coments.....moje przemyslenie to brak przemyslenia bo nawet szkoda slow na taka zenade.....Panowie czesto mysla,ze sa swietni i pieknie tancza bo maja super maszyne i dobre Ciuchy w ktorych sie doskonale prezetuja...... :icon_razz: :biggrin: :) no tak czyli My to oczywiście bezmózgie podrywacze, lanserzy, zawsze z kaską i głupią gadką?. No chyba czas zaprzyjażnic się z Kingą :biggrin: Dunin i Kazimierą Szczuką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 anowie czesto mysla,ze sa swietni i pieknie tancza bo maja super maszyne i dobre Ciuchy w ktorych sie doskonale prezetuja...... icon_razz.gif icon_razz.gif bigrazz.gif skóra fura i komóra ! ! ! ! ! :notworthy: :icon_razz: :biggrin: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 no tak czyli My to oczywiście bezmózgie podrywacze, lanserzy, zawsze z kaską i głupią gadką?. No chyba czas zaprzyjażnic się z Kingą :icon_razz: Dunin i Kazimierą Szczuką Taaaakkkk wlasnie taaaaakkkkk o to chodzilo ...... :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Coo inwecja tworcza sie wyczerpala???? :biggrin: No wiesz każde ma w życiu swoje 5 minut i dobry post, teraz czas na wspólne spotkania w gronie skuterów snieżnych Taaaakkkk wlasnie taaaaakkkkk o to chodzilo ...... :notworthy: Tak szybko nas rozgryzłaś, że nici z długiego tematu :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi