Fidel5 Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 I to ma mi przeszkodzić w jeżdzeniu motocyklem??W razie czego zdejmę kask , rozpuszczę czarne włosy i machnę łapką.Zaraz znajdzie sie pięciu do pomocy.Mylę sie??????? nie mylisz sie ale własnie taka teze stawiałem na poczatku :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 I to ma mi przeszkodzić w jeżdzeniu motocyklem??W razie czego zdejmę kask , rozpuszczę czarne włosy i machnę łapką.Zaraz znajdzie sie pięciu do pomocy.Mylę sie??????? nie mylisz sie na pewnoo :buttrock: :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A moja dziewczyna doskonale śmiga na motorze..... tyle, że z tyłu :flesje:POZDR. dla pań motocyklistek :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A moja dziewczyna doskonale śmiga na motorze..... tyle, że z tyłu :(POZDR. dla pań motocyklistek :flesje: Prawie kazda z nas smigala doskonale jako plecak na poczatku....ale poczekaj jak i Twoja kobieta zacznie smigac z przodu..... :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 ja 60kg wiec nawet te 10 kg robi roznice..........w czym? Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 w czym? w bieliznie oczywiscie........ :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 nie mylisz sie ale własnie taka teze stawiałem na poczatku :buttrock: No dobra Fidel - taka teza . Ja znam osobiscie facetów , którzy wyglądają jak połowa mnie a jeżdza wspomnianymi wcześniej Intruzami i jak im sie taki potwór wywróci , to nikt nie kwestionuje ich mozliwości do prowadzenia motocykli. Jakichkolwiek rozmiarów. Dlaczego to nie jest zgroza i korniki jak wywraca sie Intruzem 1400 facet mierzący 165 cm w butach na obcasach i ważący w skórach 65 kg?? Dodam jeszcze , że motocyklista od jakichś 20 lat!! ( Nie wymyśliłam tego przykładu, widziałam na swoje własne piękne, czarne oczy :flesje: ).Myśle, że gdyby o przyznawaniu prawka na moto miała decydować umiejętność podnoszenia 300-stu kg maszyny lezacej na jezdni, to po ulicach jeździłoby ok 99% mniej kobiet i jakieś 95% mniej mężczyzn. Ciekawi mnie przy okazji , jak Ty byś sobie poradził :( Z gorącymi pozdrowieniami :P Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 AJ..LUBICIE SIE PRZEKOMARZAĆ Ja właśnie wróciłam z parady ślubnej. Było 60 :D :D motorków i sparaliżowaliśmy Szczecin :( w tym 3 kobitki na moto bo 4-ta ślub brała. Jak ktoś jest zaradny to zawsze sobie da rade. A tak naprawde to moi koledzy stwierdzili, że fajnie jest kiedy tak można sobie razem pośmigać i zrobili świetną obstawe na krzyżówkach. Szanujemy sie nawzajem i pomgamy I O TO CHODZI :P ps. nie chce zakończyć tematu posprzeczajcie sie jeszcze, bo kto sie czubi ten sie lubi :buttrock: :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 AJ..LUBICIE SIE PRZEKOMARZAĆ Ja właśnie wróciłam z parady ślubnej. Było 60 :P :bigrazz: motorków i sparaliżowaliśmy Szczecin :( w tym 3 kobitki na moto bo 4-ta ślub brała. Jak ktoś jest zaradny to zawsze sobie da rade. A tak naprawde to moi koledzy stwierdzili, że fajnie jest kiedy tak można sobie razem pośmigać i zrobili świetną obstawe na krzyżówkach. Szanujemy sie nawzajem i pomgamy I O TO CHODZI :P ps. nie chce zakończyć tematu posprzeczajcie sie jeszcze, bo kto sie czubi ten sie lubi :buttrock: :flesje: Masz rację Nevre . Ja to tak z przekory bardziej :D , w końcu prowokacja nie jest domeną li tylko Fidela :D :D Pozdrawiam!! Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) I to ma mi przeszkodzić w jeżdzeniu motocyklem??W razie czego zdejmę kask , rozpuszczę czarne włosy i machnę łapką.Zaraz znajdzie sie pięciu do pomocy.Mylę sie???????To wszystko zależy . A może okolica jest bezludna i ktoś tamtędy przejedzie dopiero za 4 godziny (i to akurat będzie druga kobieta :biggrin: ;) :P ) Edytowane 17 Września 2006 przez kiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 No dobra Fidel - taka teza . Ja znam osobiscie facetów , którzy wyglądają jak połowa mnie a jeżdza wspomnianymi wcześniej Intruzami i jak im sie taki potwór wywróci , to nikt nie kwestionuje ich mozliwości do prowadzenia motocykli. Jakichkolwiek rozmiarów. Dlaczego to nie jest zgroza i korniki jak wywraca sie Intruzem 1400 facet mierzący 165 cm w butach na obcasach i ważący w skórach 65 kg?? Dodam jeszcze , że motocyklista od jakichś 20 lat!! ( Nie wymyśliłam tego przykładu, widziałam na swoje własne piękne, czarne oczy :P ).Myśle, że gdyby o przyznawaniu prawka na moto miała decydować umiejętność podnoszenia 300-stu kg maszyny lezacej na jezdni, to po ulicach jeździłoby ok 99% mniej kobiet i jakieś 95% mniej mężczyzn. Ciekawi mnie przy okazji , jak Ty byś sobie poradził :crossy: Z gorącymi pozdrowieniami :crossy: 165cm to juz facet? :biggrin: Moja VFR-ka jak sie wywróciła tez był mały kłopot za pierwszym razem, za drugim, aże było to na środku skrzyzowania w Jankach to dostałem takiego pałeru, że praktycznie wyrwałem ja z asfaltu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 165cm to juz facet? :biggrin: Moja VFR-ka jak sie wywróciła tez był mały kłopot za pierwszym razem, za drugim, aże było to na środku skrzyzowania w Jankach to dostałem takiego pałeru, że praktycznie wyrwałem ja z asfaltu :crossy: no wiadomo tak troszke wstyd jak sie stoi na srodku skrzyzowania ,moto lezy a tu motocyklista nie wie z ktorej strony sie zabrac by podniesc te ok 200kg ;) :P trzeba wtedy sie spiac i szybciutko ja "wyrwac z asfaltu"...... :crossy: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jak łatwo podnieść maszynę i ponad 300kg już było.Trza pomyślunku, nie siły. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jak łatwo podnieść maszynę i ponad 300kg już było.Trza pomyślunku, nie siły. To prawda ....no to juz przerobilismy.....a teraz na jaki wontek postawimy????...czego kobieta nie potrafi a panowie tak.......?????? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Potrafimy zestrzelić w locie np. komara... siusiając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi