Skocz do zawartości

Kobieta i motocykl

Fidel5
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a wracajac do tematu wyjazdu na narty,to coraz wiecej osob sie pisze wiec ja mysle ,ze trzeba zaczac sie nad tym powaznie zastanawiac i cos ustalic!!!!!

Jako domorosły znawca tematu (było nie było w górach mieszkam od kiedy się urodziłem, nawet kiedyś w GOPRze byłem, jak byłem młody, silny i piękny.... :notworthy: ) chętnie posłużę pomocą.

Po pierwsze bym się przymierzal na koniec lutego - marzec, bo wtedy i dzień dłuższy ale przede wszystkim jest o wiele większa szansa na dobry śnieg, bo w górach co w grudniu napada to zejdzie w kwietniu, a im dalej w zimę, tym lepiej ze sniegiem (do końca marca).

Gdzie? W mojej okolicy jak wiadomo 2 miejsca - Szklarska i Karpacz. Szklarska jest lepsza bo: wiecej wyciągów, są łatwe traski, jedna nawet oświetlana (można do 22 jeździć) a jak kogoś ciągnie dalej to 20km dalej jest Harrachov - też fajne trasy, i czasami trochę taniej wychodzi.

Co do lokum to tu jest trudniej, znaczy cuda się nie zdarzają, ale jek będzie konkretne zapotrzebowanie (z zaliczką) to mogę pomóc coś znaleźć. Jeszcze jakieś kontakty mom......

POzdrawiam wszystkich narciarzy! (a jest ktoś na MonoSki?)

Edytowane przez Buber

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.

Ja na razie zaplanowałem Tylicz koło krynicy, bo ostatnie robi sie tam coraz fajnie, a co do czasu to w czasie ferii abym mógł dzieciaki zabrać :notworthy: Tylicz na nauke a dalej jest taka fajna duza góra od groma wyciągów i wszytko nowe i oświetlone, ale mam kłopoty z pamięcią i podam nazwe pózniej.

Edytowane przez Fidel5

oj Yossku faktycznie stary Ty jestes tak ,ze nie daj Bog ,jak pojedziemy w te gory,to nam sie rozsypisz na stoku.......ja rozumiem ,ze stawy i kosci po tylu latach siadaja,ale nie martw sie na pewno nie zostawimy Cie w zadnej zaspie!!!! :icon_eek: Dla takiego weterana zyciowego zawsze ktos poda dlon :icon_eek:

Oj, Madzik....lepiej uwazaj, bo mozesz byc w bledzie......

Czlowiek im starszy, tym bardziej wytrzymalszy :notworthy:

(wiem to z doswiadczenia :icon_eek: )

Czlowiek im starszy, tym bardziej wytrzymalszy :notworthy:

(wiem to z doswiadczenia :icon_eek: )

No i to doświadczenie życiowe....mmm.......... Pomyśl Madzik ile taki Yoss mógłby Cię ciekawych rzeczy nauczyć - oczywiście myślę o tematach motocyklowych :icon_eek:

Ja nie zamieniłabym faceta starszego na młodszego :icon_eek: :icon_eek: :biggrin:

Cave tibi a cane muto.

oj Yossku faktycznie stary Ty jestes tak ,ze nie daj Bog ,jak pojedziemy w te gory,to nam sie rozsypisz na stoku.......ja rozumiem ,ze stawy i kosci po tylu latach siadaja,ale nie martw sie na pewno nie zostawimy Cie w zadnej zaspie!!!! :biggrin: Dla takiego weterana zyciowego zawsze ktos poda dlon :biggrin:

Maaadziiiik !!!! Ty sie kontroluj co piszesz !!!!! Bo ja frygam jak szalona, szpagaty strzelam na kazdej imprezie, wiec co Ty tu o jakis stawach nadajesz :icon_eek:

No ja tez chetnie skorzystam z nauk jazdy na nartach jeszcze tego nie mialam przyjemnosci robic :notworthy:.

Chetnie potarzalabym sie w sniegu niezla frajda :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: bo chyba od tego :biggrin: zaczne

Buber trzymam Cie za slowo!!!!!

Edytowane przez NEVRE

Chetnie potarzalabym sie w sniegu niezla frajda :notworthy: :icon_eek: :icon_eek: bo chyba od tego :icon_eek: zaczne

U mnie słowo droższe piniędzy.... Poważnie - kwestia dogadania czasu. Jakiś weekend i spoko....

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.

[quote name='NEVRE' date='27 Wrzesień 2006 - 10:18' post='73889

Chetnie potarzalabym sie w sniegu niezla frajda :notworthy:

Też bym sie potarzała ....... :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Niekoniecznie w śniegu :icon_eek: :biggrin: :biggrin:

Cave tibi a cane muto.

Czlowiek im starszy, tym bardziej wytrzymalszy :icon_mrgreen:

(wiem to z doswiadczenia :D )

Mowisz Adu??? :D :D :D

Maaadziiiik !!!! Ty sie kontroluj co piszesz !!!!! Bo ja frygam jak szalona, szpagaty strzelam na kazdej imprezie, wiec co Ty tu o jakis stawach nadajesz :biggrin:

No ja tez chetnie skorzystam z nauk jazdy na nartach jeszcze tego nie mialam przyjemnosci robic :icon_exclaim:.

Chetnie potarzalabym sie w sniegu niezla frajda :icon_exclaim: :icon_mrgreen: :smile: bo chyba od tego :biggrin: zaczne

Nevre ja tylko o Panach mowilam :icon_twisted: ,a raczej o konkretnym :biggrin:

Czlowiek im starszy, tym bardziej wytrzymalszy :icon_biggrin:

(wiem to z doswiadczenia :rolleyes: )

święte słowa, Adu wie co mówi :lapad:

No i to doświadczenie życiowe....mmm.......... Pomyśl Madzik ile taki Yoss mógłby Cię ciekawych rzeczy nauczyć - oczywiście myślę o tematach motocyklowych :bigrazz:

Ja nie zamieniłabym faceta starszego na młodszego :smile: :P :lapad:

i cebe też wie co mówi :lapad:

słuchajcie młode dziewczyny swoich starszych koleżanek, doświadczenie przez nie przemawia. :lapad:

święte słowa, Adu wie co mówi :smile:

i cebe też wie co mówi :P

słuchajcie młode dziewczyny swoich starszych koleżanek, doświadczenie przez nie przemawia. :icon_biggrin:

Musisz zrozumiec Yoss....bo wiesz ja sie jescze lalkami Barbie bawie,wiec nie dziw sie ,ze nie mam pojecia ,ze taki stary czlowiek jak Ty moze byc fajny :rolleyes: i sprawny...... w tancu ,czy jezdzie na motocyklu oczywiscie:biggrin: :bigrazz: ....ehhhhh

Musisz zrozumiec Yoss....bo wiesz ja sie jescze lalkami Barbie bawie,wiec nie dziw sie ,ze nie mam pojecia ,ze taki stary czlowiek jak Ty moze byc fajny :icon_biggrin: i sprawny...... w tancu ,czy jezdzie na motocyklu oczywiscie:biggrin: :rolleyes: ....ehhhhh

Hanna Bakuła napisała kiedyś, że 35 lat to najlepszy wiek dla mężczyzny. Nie żebym był jej fanem, ale w tym akurat się z nią zgadzam. Na swoim przykładzie :bigrazz:

Hanna Bakuła napisała kiedyś, że 35 lat to najlepszy wiek dla mężczyzny. Nie żebym był jej fanem, ale w tym akurat się z nią zgadzam. Na swoim przykładzie :rolleyes:

Czekaj, czekaj aż dojdziesz do 40 i zaczniesz innych cytatów szukać :icon_biggrin:

Czekaj, czekaj aż dojdziesz do 40 i zaczniesz innych cytatów szukać :icon_biggrin:

wtedy razem będziemy ich szukać, prawda Buber?? :P

Madzik, w stwierdzeniu "stary wyjadacz" nie o słowo stary chodziło. :rolleyes: :bigrazz:

bo ja ani nie wyglądam, ani nie czuję się staro :smile:

wtedy razem będziemy ich szukać, prawda Buber?? :lapad:

Madzik, w stwierdzeniu "stary wyjadacz" nie o słowo stary chodziło. :bigrazz: :smile:

bo ja ani nie wyglądam, ani nie czuję się staro :P

taaaak???hmmmm

skoro tak mowisz niech tak bedze :lapad: !!!chyba jednak te Barbie musze odstaic ,bo sie przy nich mocno uwstecznilam.... :icon_biggrin: YOSS tak na dobra sprawe,jakbys sie postaral :lapad: moglbys byc moim TATA :rolleyes: Ty stary wyjadaczu......hheheheee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...