Buber Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Widze ze juz jeden facet nam odpadł bo gotuje ziemniaki hihi, ale kilku przybyło... Na co casting robicie i co mozna wygrac? O żesz ty w oponę kopana! :biggrin: A kto wam ładne miejsca w okolicy pokaże i pokładzie do łóżek po popijawie (rozbieranie przed snem stricte opcjonalne....)? Bo się obrażę, wezmę zabawki i pójdę swój motur czyścić! :biggrin: :bigrazz: Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 O żesz ty w oponę kopana! :bigrazz: A kto wam ładne miejsca w okolicy pokaże i pokładzie do łóżek po popijawie (rozbieranie przed snem stricte opcjonalne....)? Bo się obrażę, wezmę zabawki i pójdę swój motur czyścić! :buttrock: :banghead: widzisz jakie te kobitki są, juz przezuciły zainteresowania z nas na Yossa :biggrin: Ale moze to lepiej zaatakujemy z flanki a wtedy nie będzie przebacz i litości :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 O żesz ty w oponę kopana! :biggrin: A kto wam ładne miejsca w okolicy pokaże i pokładzie do łóżek po popijawie (rozbieranie przed snem stricte opcjonalne....)? Bo się obrażę, wezmę zabawki i pójdę swój motur czyścić! :bigrazz: :buttrock: to jak juz bedziesz swoj czyscil to przy okazji mozesz i nasze wypucowac..... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 widzisz jakie te kobitki są, juz przezuciły zainteresowania z nas na Yossa :biggrin: Ale moze to lepiej zaatakujemy z flanki a wtedy nie będzie przebacz i litości :biggrin: Ja bardzo przepraszam!! Nic nie przerzuciłam, tylko czaję sie i czekam na dalszy rozwój tematu. Jak na razie Buber oferował sie na przewodnika po Karkonoszach, barmana ( nawet jeśli wg Piaffe najbardziej pijane będą okoliczne klomby i krzaki ) , takoż kucharza i rozbieracza przed snem pijackim. Robi sie coraz ciekawiej . To sie nazywa kolega z prawdziwego zdarzenia , a nie to co Fidel!! Tylko by z flanki atakował!!! A atakuj , atakuj Fidel , zobaczymy jak to będzie z tą litościa i przebaczeniem. Umówmy sie , ze ten kto przegra w tej bitwie sprząta po imprezie :bigrazz: :buttrock: :banghead: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Jak na razie Buber oferował sie na przewodnika po Karkonoszach, barmana ( nawet jeśli wg Piaffe najbardziej pijane będą okoliczne klomby i krzaki ) , takoż kucharza i rozbieracza przed snem pijackim. O przepraszam! W kucharza jestem ustawicznie "wrabiany". Natomiast co do reszty to "moje słowo droższe piniędzy"... I żeby było jasne - to nie ja się rozbieram tylko skóry z Was ściągam :biggrin: Fidel! A Yoss niech sobie wozi.... znajdziemy jaki kawałek dziurawej drogi w okolicy na okoliczność :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez Buber Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 O przepraszam! W kucharza jestem ustawicznie "wrabiany". Natomiast co do reszty to "moje słowo droższe piniędzy"... I żeby było jasne - to nie ja się rozbieram tylko skóry z Was ściągam :biggrin: Fidel! A Yoss niech sobie wozi.... znajdziemy jaki kawałek dziurawej drogi w okolicy na okoliczność :biggrin: Ale Ty Buber jesteś no!!!! Skóry skóry... a buty?????No a jeśli chodzi o tą dziurawą drogę to miło widzieć jak wygląda prawdziwa , męska solidarność :bigrazz: :buttrock: :banghead: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 No a jeśli chodzi o tą dziurawą drogę to miło widzieć jak wygląda prawdziwa , męska solidarność :biggrin: :bigrazz: :buttrock: A ile ty lat na tym świecie żyjesz? Jak chodzi o wyrywanie panienek to się włączają zwierzęce instynkty i tu nie ma solidarności. W media markt idź i szukaj..... :biggrin: Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 A ile ty lat na tym świecie żyjesz? Jak chodzi o wyrywanie panienek to się włączają zwierzęce instynkty i tu nie ma solidarności. W media markt idź i szukaj..... :biggrin: Ile lat żyję to widac jak sie w lewo spojrzy :banghead:A jeśli chodzi o te instynkta rzeczone to pojęcia nie mam jak to jest , bom w życiu panienek nie wyrywała ( brrr...) :biggrin: :bigrazz: :buttrock: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Fidel! A Yoss niech sobie wozi.... znajdziemy jaki kawałek dziurawej drogi w okolicy na okoliczność :biggrin:Pozwalam sobie przypomnieć, że w wożenie to mnie wrobił Fidel, a że ja paniom nie odmawiam i dla nich wszystko (no prawie!) to macie chłopy co chcieliście. Bo ja to bym wolał to ściąganie skór i kładzenie do łóżka, ale to już Buber sobie zarezerwował. Ciekawe tylko co na to jego żona?? :biggrin: Jak chodzi o wyrywanie panienek to się włączają zwierzęce instynkty i tu nie ma solidarności. Oj nie ma solidarności tylko rywalizacja, że wióry lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ile lat żyję to widac jak sie w lewo spojrzy :wink:A jeśli chodzi o te instynkta rzeczone to pojęcia nie mam jak to jest , bom w życiu panienek nie wyrywała ( brrr...) :buttrock: :banghead: :bigrazz: A ja całe życie staram się udawać gentlemana i nie mówić otwarcie o wieku niewiast..... Ale dużo tracisz nie wyrywając panienek :biggrin: , kurka co ja piszę, spam jeden wielki..... :biggrin: Obiecuję - nie odezwę się więcej w tym temacie i ile nie będę miał czegoś konstruktywnego do dodania :bigrazz: :crossy: Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Niemam nic przeciwko LASKOM na motorach. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Niemam nic przeciwko LASKOM na motorach. :biggrin: A jest ktos kto ma ??? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Ile lat żyję to widac jak sie w lewo spojrzy :wink:A jeśli chodzi o te instynkta rzeczone to pojęcia nie mam jak to jest , bom w życiu panienek nie wyrywała ( brrr...) :buttrock: :banghead: :bigrazz: nie wiesz co tracisz :biggrin: ale wracając to tematu to jednak ze względu na wrodzona przypadłość kobiet to znaczy " nagle hormon strzeli" , etc., to nie powinny prowadzić motorów. Przecież czasem trzeba zachowywac się racjonalnie a nie emocjonalnie i nie pwoinno to zależ ani od dnia, pogody, ceny gęsiego smalcu lub nieudanej wizyty u fryzjera :biggrin: Pozwalam sobie przypomnieć, że w wożenie to mnie wrobił Fidel, a że ja paniom nie odmawiam i dla nich wszystko (no prawie!) to macie chłopy co chcieliście. ?? :crossy: Oj nie ma solidarności tylko rywalizacja, że wióry lecą. Yoss-ku możemy przecjąć od Ciebie te obowiązki :bigrazz: Edytowane 21 Września 2006 przez Fidel5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 A jest ktos kto ma ??? :biggrin: TAAAAK Janusz....!! :biggrin: :bigrazz: Caly wywod na ten temat napisal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 A jest ktos kto ma ??? :biggrin: Masz coś przeciwko tym którzy mają coś przeciwko? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi