Qóba Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Haha widziałem to na bilboardzie :crossy: Genialna kurtka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 a jakby tak kupić i wypruć te nalepki "chonda","jamacha" czy inne i nakleić sobie na bak :) ale by było co nie :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 a jakby tak kupić i wypruć te nalepki "chonda","jamacha" czy inne i nakleić sobie na bak :) ale by było co nie :crossy: :banghead: Chcialbys miec na baku naklejke "JAMACHA" ja wolalabym YAMAHA........... :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 No ja pierdziele kurtki wypas :clap: Ja też taką chce, ale mnie nie stać pomocy :) :( Jak zobaczyłem billbord z reklamą tej kurtki to myślałem że padne ze śmiechu w autobusie :clap: szerokości :clap: pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Mam tajne informacje, ze w kolejnej promocji bedzie kask za 19,90 zł :clap: . Oczywiscie integral z dodatkowa czarna szybką... :)No, no, sie nie śmiej bo ja widziałem importowane kaski z Chin (ze szczęką, bez atestu) które w zakupie kosztowały 4$ sztuka. To nie dowcip. W chinach kupisz kask z atestem ECE 22.05 od 18$. A kurtka musiała kosztować w Chinach ok 2.8$ - taki jest przelicznik jak się ściąga towar tego typu z Chin... Protektory to mus.... Edytowane 11 Września 2006 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Chcialbys miec na baku naklejke "JAMACHA" ja wolalabym YAMAHA........... :) :clap: szczerze powiedziawszy to wolę na baku napis "HONDA" tak się składa, że taki mam :clap: (post mój jak się domyślasz dotyczył wybitnej użyteczności polecanego wdzianka) pozdr,davgor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 hehehehehe no to taka fajurska kurtała "MOTOCYKLOWA" ale bardzije na jakąś dyskę ;] u nas w takich chodzą ludzie na wiosce co w sumie chyba na moto nie smigają ...Moj Plecaczek kiedyś wyczaił taką rozmowe ... dwóch młodych chłopaków "Fajna kurtka nie !?!"no extraśna" "lubisz motory ??""nie ... ale ten styl mi sie podoba" i wszystko jasne :) więc chyba tutaj akurat spodnie się nie sprzedadzą ;p hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) szczerze powiedziawszy to wolę na baku napis "HONDA" tak się składa, że taki mam :) (post mój jak się domyślasz dotyczył wybitnej użyteczności polecanego wdzianka) pozdr,davgor Nie zajazyles...........no coz Edytowane 11 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Nie zajazyles...........no coz nie zgadzam się, nie jestem aż tak niekumaty, heheh. dałaś się nabrać :) :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 nie zgadzam się, nie jestem aż tak niekumaty, heheh. dałaś się nabrać :) :clap: :clap: Tak se to tlumacz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Tak se to tlumacz..... dzięki za poradę :) , nie zbłądzę w mroku dzięki Tobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a ja kretyn za swoją dałem jakieś 2000 % więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 dzięki za poradę :) , nie zbłądzę w mroku dzięki Tobie :biggrin: widzisz jak to dobrze jest sobie pomagac...... :biggrin: :biggrin: pozdrawiam zdrowko :) a ja kretyn za swoją dałem jakieś 2000 % więcej :D :) dales dupy.......mowiac krotko :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a ja kretyn za swoją dałem jakieś 2000 % więcej :) No to na przyszlosc pamietaj, zeby czesciej zagladac do Auchana. Moze beda mieli jeszcze jakies promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 w ogole to chcialam sprostowac.... ta kurtka kosztuje 27,99zl nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi