rajdowiec Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Witam mam pytanko gdzie kupujecie tłoki do Yamahy Dt80LC bo ja szukam właśnie takiego no a ile on wam taki tłok wytrzymuje km? Za odp z góry dziekuje.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 w larssonie, w zaleznosci jak jezdzisz, ale 8 tys powinien zrobic ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 w larssonie, w zaleznosci jak jezdzisz, ale 8 tys powinien zrobic ;pA czy może masz link stronki internetowej a ty czy też tam się zaopatrujesz w tłoki i czy wiesz po ile są one mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 www.sklep.larsson.pl :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 z wlasnego doswiadczenia NIE POLECAM TLOKOW FIRMY METEOR...wszystko oprocz tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Zapytaj jeszcze w dziale Wszystko o DT... Tam oni ci poradza ktore tloki sa najlepsze. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 ja kupilem na www.sklepmotocyklowy.pl na tlok nie narzekam musisz tylko dobrze dotrzec i bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Chodzi ci o te tłoki odlewane z gówna ? Niepolecam ich w ogóle no chyba ze ktoś jeżdzi tylko do kościoła takim motocyklem , w teren gdzie mocno sie kręci silnik to napewno nie te tłoki , kupiłem 3 miesiące temu tłok też z klasy tydzień temu pierścienie wymieniane a dzisiaj odpadł kawałek tłoka z góry jak się okazała po wyjęciu był pęknięty na całej dlugości !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) ;/ to bede musial zmienic niestety ;/ mi tez sie przydazyla taka sama przygoda jak michalkowi. doradzcie jaki tlok najlepiej kupic. bo nie chce znowu w jakies gowno wdepnąć. moze dodam ze tlok ma srednice 51mm i taki sam bede musial kupic. cylinder na szczescie jest caly :) Edytowane 10 Września 2006 przez mmatteuszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Zainwestuj w oryginalny albo coś z firm Wiseco, Prox (o ile produkują do dt ale chyba tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 takie 2 moje radt....kupcie tloki najlepiej orginalne.. a po 2 nigdy nie zakładajcie nie orginalnej usczelki pod glowice NIGDY....nawet nie wyobrazacie sobie cos sie moze stac...ostatnio wlasnie dostalem silnik suzuki ktory mial nieorginalna uszczelke.....usczelka sie rozpadla i tlok wygladal jak by go ktos z wiatrowy przestrzelil....wiec NIEGDY ZADNYCH PODROBEK a jeszcze bardziej tłokow METEOR.... Michałek a jaki miales tłok..jakiej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 mysle ze to co Ty nam opisales wiąże sie z niewlasciwym urzytkowaniem motocykla. to w takim razie jakiej firmy tlok mam kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Sam nie wiem co to była za firma to jest tłok taki z tych najtańszych chyba z klasy , jak chcecie to porobie zdjęcia jak wygląda ścierwo po tym jak się rozpadł mi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 ja tez sprobuje zrobic foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Poszukajcie z tłoków firm, które podałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi