Pawel-SV Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dzisiaj wybrałem się na przejażdżkę, i tak jadę sobie zakopianką (a zakopianka jest właśnie w trakcie wymiany nawierzchni na odcinku Klikuszowa-Rabka) a tu drogowiec właśnie zamyka ruch i kieruje puszki na objazd. Podjeżdżam do niego a ten mi mówi żebym jechał prosto bo właśnie zamykają i jeszcze zdąże. Tak też zrobiłem i oto znalazłem się zupełnie sam na wyłączonym z ruchu odcinku zakopianki. Przejechałem przez sfresowany kawałek i dojechałem do dwupasmówki na Rabce z moimi dwoma ukochanymi zakrętami. NIC! kompletenie zero ruchu, można się było opalać na środku drogi.... poprostu dar od niebios, równiutka droga dwupasmowa z pięknymi zakrętami tylko na moją wyłączność. Po godzinie winklowania byłem cały mokry, opony oczywiście pozamykane, drugi podnużek zeszlifowany. To był miód dla mej duszy. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Fajnie masz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 w czepku urodzony? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 :bigrazz: w czepku urodzony? :biggrin: etam zaraz potem sie obudził i czar prysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 etam zaraz potem sie obudził i czar prysł :D ;) Zazdro mnie żzera ! :icon_mrgreen: ;) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 pozazdrościć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Gdzie znajdę tego drogowca? Ja mam jeszcze parę takich miejsc, i chciałbym, żeby je dla mnie zamknął :icon_mrgreen: Greetz, &REW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 ale masz dobrze pozazdrościć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi