Marcin® Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 czy do zmiany tej uszczelki trzeba rozpolawiac silnik czy wystarczy odkrecic obudowe pompy i wirniczek? konkretnie chodzi o kx 125 `91 ale to chyba bez znaczenia, jak juz ta uszczelke wyjme to dostane taka w zwyklym sklepie z uszczelkami czy musze z serwiu zamawiac? dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 U mnie w DTce zdejmowalo sie tylko ten dekielek od pompy i juz mozna bylo zmieniac :bigrazz: Wirniczek tez co prawda musialem wyjac bo mi sie klin scial i trzeba bylo wymienic ale u ciebie pewnie nie bedzie takiej potrzeby. Nie zpaomnij o spuszczeniu wody :] Co do uszczelek to poprobuj w sklepach a jak tam nei bedzie to pozostaje jakis serwis gdzie maja czesci do tych moto. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 W Dt nie trzeba bylo a w Sendzie znowu trzeba sciagac klape :biggrin: Najlepiej to poprostu sam sprawdz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Według mnie nie potrzeba rozpolawiać silnika, ale pewności nie mam, bo u mnie nie trzeba. Simmering dostaniesz w sklepie z simmeringami. Edytowane 7 Września 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Teraz wymiary simeringow sa znormalizowane wiec powinnes dostac z dobrym sklepie. A jak nie to zawsze mozesz zamowic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 oki pokombinuje, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi