Pepper Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 I m.inn. dlatego tak nie lubię jechać bez gazu - na gazie nie szrpie, płynniutko, przechył, wzrok na środek ósemki i jak ta lala, jak po szynach się jedzie. Akurat ja miałem bardziej leciwego sprzęta na kursach, w gorszym stanie od egzaminacyjnej, do tego 125. Ale frajda z jazdy była przednia... Jak znam życie najbliższy termin będą mieli za 2,3 tygodnie :icon_mrgreen: Pozdawiam Tak czy owak powodzenia.Obyś nie trafił na zły dzien palanta , który Cie będzie sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Witam o ile mi wiadomo gn ma wyświetlacz biegów więc następnym razem myśl co robisz a napewno sie uda powodzenia :icon_mrgreen: Edytowane 8 Września 2006 przez radzio114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 ... o czym nie wiedziałem, jazdy miałem na kawie która tego nie ma, jak o ile wiem większość maszyn.Egzaminator nie dawał mi instrukcji obsługi moto :icon_mrgreen:Tak czy siak to ja spieprzyłem sprawę, nastepnym razem nie dam im zarobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Z innej perspektywy...Osobiście polecam jednak przepyrkanie bez gazu na 2.Po pierwsze - nieznane moto - gaz może być cholernie czuły, moc zaskoczyć jak się jeździło na mniej cm3, etc.Po drugie aktualna ósemka to jednak autostrada... nie ma co się bać :rolleyes: A z innej perspektywy bo zdałem :icon_biggrin: Teraz znaleźć tylko klr-a w dobrym stanie i ... :bigrazz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Z innej perspektywy...Osobiście polecam jednak przepyrkanie bez gazu na 2.Po pierwsze - nieznane moto - gaz może być cholernie czuły, moc zaskoczyć jak się jeździło na mniej cm3, etc.Po drugie aktualna ósemka to jednak autostrada... nie ma co się bać :rolleyes: A z innej perspektywy bo zdałem :icon_biggrin: Teraz znaleźć tylko klr-a w dobrym stanie i ... :bigrazz: Pozdrawiam Gratulacje. Jak widać ważne jest, żeby samemu opracować strategie zdawania i ją wykorzystać. Pozdrowienia i miłego śmigania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Z innej perspektywy...Osobiście polecam jednak przepyrkanie bez gazu na 2.Po pierwsze - nieznane moto - gaz może być cholernie czuły, moc zaskoczyć jak się jeździło na mniej cm3, etc.Po drugie aktualna ósemka to jednak autostrada... nie ma co się bać :bigrazz: A z innej perspektywy bo zdałem :) Teraz znaleźć tylko klr-a w dobrym stanie i ... :crossy: Pozdrawiam ... w sumie nie ważny styl ... ważne żeby zdać ... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Znam ten ból.26 wrzesnia miałem stres.Ale sie udało za 1szym razem.Jak patrze teraz to kat.A to pikuś w porównaniu jak uwalają na B .Ja zdawałem w Suwałkach,pytaliśmy egzaminatora jak trzeba to wszystko poprawnie zrobic.I ku mojemu zaskoczeniu ,nie trzeba na ósemce włączać kierunków ani rozgladać sie. Zdaje sie na Gienku 250 . Ogólnie łatwizna ,powodzenia wszystkim .Ja to juz mam za soba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 We Wrocławiu trzeba się rozglądać na ósemce i slalomie. Najlepiej jest się zapytać egzaminatora, czego oczekuje. To bym nazwał strategią zdawania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 To ja dodam jeszcze aby się uczyć przejeżdzać 8 i slalom zarówno z rozglądaniem się jak i kierunkowskazami.Dodatkowo przy KAŻDYM ruszaniu rozejrzać sie i wrzucić kierunek jak do włączania się ruchu - tak na starcie, jak na podjeździe i po zatrzymaniu się po hamowaniu awarynym. Wszystko zależy od egzaminatora. Na 5 zdających zdało nas tylko 2 - reszta odpadła na placu - właśnie za nie oglądanie się - 2 przy ruszaniu, 1 na ósemce. Akurat nie wymagał kierunków - niektórzy wymagają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi