Paffcio Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Witam, fajny pomysł z tym zlotem, juz od dawna chodzi mi po głowie ten pomysł, ale brak mi zmysłu oganizacyjnego. Pomysł ze zlotem w nowym sezonie jest jak najbardziej ok. , ale może warto spotkać się lokalnie w mniejszych grupach jeszcze w tym sezonie, nawet na kilka godzin, oglądnąć maszynki wymienić się opiniami. Co Wy na to? pozdrawiam Paffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Tak do końca to się z tobą nie zgodzę, jeżeli będziesz miał okazję przejechać się motocyklem marki Suzuki, model RG 500 to zapewniam cię ze zmienisz zdanie o półlitrówkach.sorry Glady ale temat tego postu dotyczy innej sprawy???? pzdr..... Kolega chyba myślał o pół litrze w innych kategoriach :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Kolega chyba myślał o pół litrze w innych kategoriach :crossy: :)Kolega chyba myślał o pół litrze w innych kategoriach flesje.gif Chyba że tak, w takim razie pomylił temat postu........ :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 kurde, już dowcipy trzeba tłumaczyć :) tak, nawiązałem do flaski wódki, ale miałem też na myśli to że np GS500 ciężko jechać w 2 osoby z większą ilością bagażu w trasę bo po prostu jest dość mały. ot taka dwuznaczna ironia co do tego że pięćsetki są etapem przejściowym do większych pojemności ale do miasta są idealne :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ale do miasta są idealne :cool:kurde, już dowcipy trzeba tłumaczyć Nic nie trzeba tłumaczyć wszystko jest ok :) , ja też lubię dowcipkować :crossy: :banghead: itdpzdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 EEEJJ Tam. Ludzie. Tak myslalem ze rzeczywsice mozna by zrobic cos takiego jak pare punktow w Polsce. Np po jeden, albo nawet 2 na wojewodztwo. Mozna by sie spotkac, a pozniej krrrach!! Jeden wielki potezny zlot w Toruniu. Ekstra by bylo, pozatym latwiej by bylo cokolwiek zorganizowac jak juz sie zna ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ' date='10 Wrzesień 2006 - 20:52' post='722277']EEEJJ Tam. Ludzie. Tak myslalem ze rzeczywsice mozna by zrobic cos takiego jak pare punktow w Polsce. Np po jeden, albo nawet 2 na wojewodztwo. Mozna by sie spotkac, a pozniej krrrach!! Jeden wielki potezny zlot w Toruniu. Ekstra by bylo, pozatym latwiej by bylo cokolwiek zorganizowac jak juz sie zna ludzi... dobrze prawisz :) , z wolna dojdziemy i do tego. osiedlowe kółka półlitrowe :banghead: żartuję oczywiście.zbiera się nas coraz więcej , do wiosny damy radę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Do wiosny jest jeszcze sporo czasu, wysłałem do znajomego z okolic Torunia e-maila ma się zapytać jakie są tam możliwości organizacyjne, myślałem o tym aby się spotkać na dużym zlocie w tym gronie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Super pomysł.Piszę sie na to.Ja bym zaproponował Mazury ,ale tu wszyscy mają daleko . Tak wieć środek Polski i bedzie sprawiedliwie. Tak wieć Panowie przez zime szykujemy swoje moto :clap: Wielkie :) dla pomysłodawcy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Tak wieć Panowie przez zime szykujemy swoje moto Można powiedzieć że jest nas już około 10 osób :clap: + 4 z moich stron :) , aktualnie nie posiadają jeszcze neta i nie ma ich na forum jeszcze :clap: ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) wydaje mi się, że na forum znalazłoby się takich osób min. 50, samych posiadaczy CB jest przynajmniej dziesięciu. nie wspominając o gieesowcach , eerowcach. ujawniajcie się!! Edytowane 11 Września 2006 przez davgor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 osiedlowe kółka półlitrowe :) He he "osiedlowe kółka półlitrowe" nieźle to określiłeś, niewtajemniczeni mogliby tę nazwę zrozumieć troche inaczej niż nam się kojaży. A tak całkiem serio to myślę że można by się jeszcze spotkać w tym sezonie w mniejszych grupach i może nawet wstępnie coś ustalić. Pozdrawiam półlitrowcówPaffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Przyłącze sie do dyskusji. Pomysł bardzo trafiony lecz czy pół litra to jakichś twardy przykaz? Czy większe sprzęty też mają wejściówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Czy większe sprzęty też mają wejściówki? niet, niet będą się z nas brechtać że mamy koślawe półlitrówki :) , a towarzystwa nie brakuje nam mamy w zapasie jeszcze, kolejno: :clap: XBR, VT, XL, FT, CX, SR, RD, XT, Z, GL, DR :( jest tych półlitrówek :clap: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No wlasnie. Przyjadą te wszystkie 900 i beda lacha targac. Pozatym taki zlot by sie przemienil w cos przekraczajace nasze mozliwosci. Trzeba zrobic wszystko tak zeby pozniej nie bylo problemu nad tym zapanowac. A tak przyjada wszystkie 500 ludzie beda mieli o czym gadac. Taki swojski klimacik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi