bodman Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 planuje zakupić moto - umowę kupna i deklarację do US chciałbym napisać na swojego brata ponieważ sam nie posiadam jeszzce NIPu. Ale zarejestrować i ubezpieczyć chciałbym tylko na siebie czy mozna coś takiego zrobić? dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 cheba nie za baudzo. bo jak chcesz zarejestrować na siebie motocykl, którego właścicielem zgodnie z umową będzie brat?nie lepiej razem z drukiem pcc złożyć druczek bodajże nip3 (?) o przyznanie numeru nip? i tak wcześniej czy później będziesz musiał to zrobić...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 planuje zakupić moto - umowę kupna i deklarację do US chciałbym napisać na swojego brata ponieważ sam nie posiadam jeszzce NIPu. Ale zarejestrować i ubezpieczyć chciałbym tylko na siebie czy mozna coś takiego zrobić? dzięki za informacje Witam, kilka dni temu (jakiś tydzień) wszystko zrobiłem na siebie i to bez żadnego problemu a nr. NIP nie posiadam do tej pory. W pole gdzie trzeba było wpisać mój NIP wpisało się coś w stylu ,,sprawa w toku" czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie :icon_mrgreen: . W każdym razie urzędniczka mi to podyktowała, nie było żadnych problemów. Wszystko załatwiłem w kilka godzin włącznie z blachami i ubezp. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi