mc007 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Motor wygląda wspaniale :biggrin: Gratuluję. Mam nadzieje, że wpadniesz do mnie jak najszybciej,żebym mógł zobaczyć go na żywo :bigrazz: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Gratuluje również :biggrin: Prezentuje się rzeczywiście cudnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Całkiem ładna sztuka, widac że zadbana :biggrin: . Sam niedawno kupiłem moto, aby tylko pogoda się nie spieprzyła na dobre bo biedni będziemy :bigrazz: . 4 cylindry 16 valve??Ile to waży i jaka moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ładna , ładna , jeden z tych sprzetów na których mechanikery chyba najmniej zarabiają , owiewka hmm - rzecz gustu , ja bym jej nie wyrzucał , jeszcze sie przyda , zmieniłbym tylko te klaksony "ślimakowate" . a sprzet pikny-Pozdrawiam !!!!! :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Z jakiegoś ogłoszenia ona? Masz namiar na to ogłoszenie?Jakiś handlarz? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 śliczna mnie sie marzy taki motocykl.... gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 gratulacje, przyjemny motocykl, choć nie w moim stylu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 KLIK Tu są 3 fotki mojego moto. Sprzęt był sprowadzony z niemiec przez handlarza z Kluczborka (to tam gdzie mieszkam). Mam na niego namiary. Myślę, ze warto u niego zakupić sprzęta, ma może trochę drogo z tego co niektórzy mówią, ale przywozi tylko sprawdzone sprzęty i sam jest motocyklistą, a w dodatku daje gwarancję. A co do tej owiewki, to ja ją sobie zamówiłem u niego i nie mam zamiaru jej zdejmować, bo nie poto za nią dopłacałem. Mam nadzieję, ze moto mi posłuży przez długie lata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 daje gwarancję.Na piśmie? Na ile? Co obejmuje? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Na piśmie? Na ile? Co obejmuje? na odpowiedź poczekasz, bo o się teraz bardziej jeżdżeniem zajmuje, niż piasniem na forum ;-) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Motocykl ładny z tego co widać i zadbany tak na oko , akurat model który wdł. mnie jest najładniejszy z malowanym na srebrno silnikiem a nie jak nowsze na czarno , kto to w ogóle wymyslił zeby na czarno pryskać silniki w takich Naked-ach jak CB ... Wdł. mnie drogo ale super Motocykl , którym pojezdzisz bardzo dłogo jesli bedziesz dbał . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomex Yamaha YBR125 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Piękna sztuka, gratulacje, mnie też się podobają Hondy z serii CB (ale nowsza seria CBF też fajna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Co tu duzo mowic .... bardzo zadbany i mam nadzieje ze tak samo bedziesz o niego dbal jak poprzedni "pieściciel" :bigrazz:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 więc mam zamiar dbania o niego, tylko za bardzo nie mam pojęcia jak to robić :-)Wiem, ze po każdej lub prawie każdej jeździe szmatka i do boju. Wymiana oleju chyba raz na rok wystarczy na przywitanie sezonu? Na przyszły sezon planuję zakupić jakieś fajne oponki, bo te co mam są jeszcze ok, ale wolę nową gume :-) A i mam jeszcze pytanko, czy można przy odpalaniu dodawać delikatnie gazu, np zeby nie przekroczył 2 tyś obrotów czy zawsze ssanie - chodzi oczywiście o zimny silnik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jak silnik zupełnie zimny to raczej na ssaniu. Jak nagrzany to możesz odpalać bez ssania i trochę gazu. Przynajmniej ja tak robię. Ale na to nie ma chyba zasady. Kązdy sprzęt trochę inaczej lubi i trochę inaczej reaguje. Jak go trochę poużytkujesz sam będziesz wiedział jak dla niego najlepiej :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi