Piotrek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam, Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy CB 750 seven fifty r 94. Moto kosztowało mnie 9,7 tys, z gmolami i owiewką. Ma przejechane 25 tys. i myślę, ze ten przebieg jest zbliżony do prawdziwego o czym może swiadczyć wygląd motocykla. Pośmigałem dzisiaj trochę i jestem bardzo zadowolony. Zrobiłem dzisiaj ok 50 km po mieście, bo nie posiadam jeszcze ubioru, ale w sobotę się to zmieni. Motocykl ten jest moim pierwszym. Mam przed nim respect, ale jak to mówią wszystko zależy od pojemności w głowie a nie od pojemności cylindrów. Zamieszczam fotkę, na razie jedną, bo nie miałem czasu robić więcej, bo wolałem sobie pośmigać. KLIK Pozdrawiam PS teraz czas na zmianę motocykla w profilu, z komarka na sevenkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Gratuluje i zycze udanej koncowki sezonu 2oo6 i kolejnych nastepnych. Wszystko zalezy nie od pojemnosci w glowie tylko od tego jakim olejem masz glowe zalną ;-). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Z tym olejem w głowie to u mnie wszystko ok, sam wiem co mogę sobie pozwolić a czego nie. W ogóle mam taką zasadę w motoryzacji, zeby jechać wolnie i dotrzeć później, ale w całości niż szybciej ale w szczątkach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Wiekie gratulacje :bigrazz: też chciałbym miec kiedyś CB zajebisty motorek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Z tym olejem w głowie to u mnie wszystko ok, sam wiem co mogę sobie pozwolić a czego nie. W ogóle mam taką zasadę w motoryzacji, zeby jechać wolnie i dotrzeć później, ale w całości niż szybciej ale w szczątkach.Pozdrawiam no to spoxx , ale ja sam tak mowilem i wszyscy co zasiadli na pierwsze moto tez. Pamietaj jesli przekroczysz tą twoja predkość jaką sobie ząłozyłeś (tą co założyłeś ze bedziesz jezdził np 120 nie szybciej) to wtedy musisz zacząć uwazać bo stajesz sie zbyt pewny siebie i o nieszczescie nie trudno. Musisz nabyć nawyków, poczuć moto,nauczyś si ejego zachowań w roznych sytuacjach.Tego si enie zdobywa w jeden sezon. Zycze powodzenia i jeszcze raz gratuluje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 prędkość, którąsobie załeżyłem jako max, ale to totalny jest 120, ale to tylko w chwilach uniesień i na dobrej drodze, a tak to zgodnie z przepisami, mi się nie śpieszy i mam nadzieję, ze taki tok myślenia mi się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Wyjątkowo ładna :bigrazz:W życiu bym nie pomyslał, że to 94 r :biggrin: Gratuluje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Gratuluje :biggrin: Pięknie się prezentuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 GRATULACJE!!! :bigrazz: Doskonale wiem jaką masz teraz radochę :biggrin: Mało jest tak przyjemnych momentów jak zakup nowego motocykla :D Życzę wspaniałych winkli i pogody :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Gratulacje ! Jak bedziesz robil fotki to cyknij tez taka zeby bylo widac moto z owiewka, ciekawi mnie jak wyglada. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 mam z owiewką, ale nie prezentuje się za ciekawie, ale mogę zapodać, owiewka jest długa bo ja mam 196 cm wzrostu i tato również coś koło tego. Ja osobiśćie wolę patrzeć na moto z boku bikepics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Oj znam ten ból ! :bigrazz: Jedyny ból który jest przyjemny :biggrin: [ jeżeli można to nazwać bólem :bigrazz: ] Moją Sr-ke zawiozłem do babci i musiałem niestety zostawić i wrócic do Bełchatowa żeby kupić akumulator .... [ poza tym odprowadzic samochód...] ale jak wróciłem zalałem aku elektrolitem złozyłem i zapaliłem ... mrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Piekny sprzet, gratuluje i gumowej drogi... szerokich drzew... tak jakos sie to mowilo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Gratuluję :bigrazz: , super sprzęt, to jeden z moich typów na następny motocykl. Oby pogoda dopisała, to sobie jeszcze trochę pośmigasz. Ja swojego sprzęta kupiłem w styczniu i musałem 2 miechy czekac aż dosiądę moją cebulkę.Pozdawiam i szerokiej drogi życzę.Paffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 serdeczne dzięki za gratulecjePozdrawiamm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi