KEEPKRU Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ach co za debile....szkoda słów........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Każdy kto ma min. te 100 koni :bigrazz:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 No ta te 100koni kiedys bedzie mysle ze calkiem niedługo :biggrin: widze ze sie zle zrozumielismy :bigrazz: mowie tu oczywiscie (debile)o hajterach z tego artykulu!!Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoroSK Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Tym debilnym komentarzystom powinno sie pokazac takie fotki http://home1.gte.net/res0ak9f/1accident93.jpghttp://home1.gte.net/res0ak9f/1accident67.jpg i moze dotrze do nich ze tona szpachli na aucie spowoduje to ze motor przetnie takiego beemwiaka czy calibre czy inne gowno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Tym debilnym komentarzystom powinno sie pokazac takie fotki http://home1.gte.net/res0ak9f/1accident93.jpghttp://home1.gte.net/res0ak9f/1accident67.jpg i moze dotrze do nich ze tona szpachli na aucie spowoduje to ze motor przetnie takiego beemwiaka czy calibre czy inne gowno... hmmm no nie wiem , do takich zazwyczaj mało dociera i zazwyczaj za pozno i po faqcie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Panowie, po co tyle piany wystarczy w miescie jezdić 50 a poza miastem 90, ja własnie tak jeżdże, a nawet 90 sie boje, czasami odwine do 95 jak droga równa i prosta tak przynajmniej na 5 km.A spalanie jakie mam miooodziopozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Panowie, po co tyle piany wystarczy w miescie jezdić 50 a poza miastem 90, ja własnie tak jeżdże, a nawet 90 sie boje, czasami odwine do 95 jak droga równa i prosta tak przynajmniej na 5 km.A spalanie jakie mam miooodziopozdro.... nie wierze, nie pompuj nas stary CBR900RR- 50 km/h po miescie NIE MA MOWY moze masz licznik w milach :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 jeszcze raz powiem ze kierowcy tych "odpicowanych"aut z naklejką "tuning"na tylnej szybie i z wydechem jak rynna,myslą chyba ze są Krolami szos...(ach ten wiejski tuning co robi z ludzi)oni nie mają jaj..żeby latac moto to wypisują glupoty!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Pisałem 50 ?Miałem na mysli 50 od końca skali :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Pisałem 50 ?Miałem na mysli 50 od końca skali :bigrazz: no teraz to juz mowisz na temat ;-). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Napewno przyjemność z takiej predkości jest bardzo fajna ale niestety nie przekonam sie o tym choćby nawet ze wzgledu na takich debili którzy to komentowali. Nawet na autostradzie ciężko cokolwiek zrobic awaryjnie przy takiej predkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Napewno przyjemność z takiej predkości jest bardzo fajna ale niestety nie przekonam sie o tym choćby nawet ze wzgledu na takich debili którzy to komentowali. Nawet na autostradzie ciężko cokolwiek zrobic awaryjnie przy takiej predkości. przy takim spidzie to awaryjnie mozna wylecieć i poogłądać chmury poraz ostatni :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 dokładnie- wcześniej zrobiąniż pomyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 kazdy lubi sobie pojechac tez 200 czy 250 ... ja lubie, ale z glowa- jesli widze na daleko, nie ma ZADNEGO absolutnie samochodu, lasu, a droga ma raczej wykluczac pojawienie sie czegokolwiek z boku - na przyklad odcinek obwodnicy na bialobrzegach - siatki z boku,brak skrzyzowan, widac na w cholere daleko, a jak sie utrafi moment ze jest pusto to i 300 mozna tam leciec jak ma kto czym. Szkoda tylko, ze takich miejsc w tym kraju jest kilka odcinkow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Moim zdaniem jak droga jest równa i jest pusto to why not ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi