Benek14 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) WitamChciałbym się was spytać o te opony.Zapytałem mailowo u "Olka" i te mi właśnie polecił zamiast Mitasów.http://www.olekmotocykle.pl/kenda/kategori...kat=2&id_kat2=xTutaj znalazłem model K770, który mi się spodobał ze względu na przeznaczenie do miękkich terenów.Cena nie jest dużo większa od Mitasów, ale nie wiem jak z jakością.Proszę o odpowiedzi osób, które miały z tymi oponami doczynienia i wiedzą o nich cokolwiek i mogą je porownać do Mitasów.Przyszedł czas na zamiane Mojego Mitasa C-16 :) "mamy natomiast oponę z firmy kenda 4.60 17 lub 5.10 17"Dostałem od "Olka" takiego maila. O co chodzi z tymi liczbami, bi takich rozmiarów nie widziałem :) www.olekmotocykle.pl - dla niezorienowanych to jest właśnie "olek" :evil: Nie znalałem takiego tematu. Edytowane 4 Września 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Jutro bedę miał trą opone u siebie ale na tył.Wiec zdam za tydzien relacje jak sie sprawuje w terenie!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Jutro bedę miał trą opone u siebie ale na tył.Wiec zdam za tydzien relacje jak sie sprawuje w terenie!pozdr.No ta ja właśnie chce na tył :) Ile zapłaciłeś i gdzie ją kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja kupiłem u lulka z Motox.com.pl za 240 zł 120 bo 110 już nie bylo!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 W 2005 roku na ISDE Fred Hoess zdobył złoty medal właśnie na oponie przód K777 i tył K778. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 u Zycha są te opony po 120 :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 u Zycha są te opony po 120 :)Jakiego Zycha? Chodzi ci o Zych off road? Tam chyba nie maja opon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A nie czasem 110 rozmiar?Bo 110 sa własnie po 120 :?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 120 miał po 120 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Bardzo dobry temat benek :) ja też własnie szukam oponki jakiejś na tył oraz łańcucha i zębatki na tył 48. Jak już znajdziecie najtańsze sklepiki z tymi oponkami to dajcie cynk tutaj. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Aha :) ja mam 140 z przesyłaką a to sporo waży! Zych-offroad to diler Husqvarny i oni maja sklep też! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Zych-offroad to diler Husqvarny i oni maja sklep też! pozdr.A to można zamówić przez kontakt z nimi czy jak? Bo na ich stronie nie ma żadnych opon chyba, że źle szukam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witek. Ja kilka dni temu założyłem do swojej dr350s komplecik Kenda trackmaster2 I jestem zajebiście zadowolony, nadmieniam że jestem amator i cykam po błocie od niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A jaki model Kendy jest zbliżony do Mitasa C-10?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Poszukaj sobie! > http://www.olekmotocykle.pl/kenda/kategori...bb03b9423792668pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi