karol0545 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam chciałbym sie czegoś dowiedzieć o tym skuterze gdyż mam okazje go kupic a atrakcyjnej cenie . jets on z 2002r. ma troche ponad 8tys przebiegu jest po delikatnym tuningu mechanicznym ma białe keirunki i biała lampe i sportowe pzrednie zawieszenie ....Chce za niego 3200zł .Silnik jest w bardzo dobrym stanie , dobrze jeżdzi.... i fajnie wygląda... Chciałbyms ie dowiedziec jaka mozę być moc tego skutera i co o nim sadzicie mozę jakies dane techniczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam chciałbym sie czegoś dowiedzieć o tym skuterze gdyż mam okazje go kupic a atrakcyjnej cenie . jets on z 2002r. ma troche ponad 8tys przebiegu jest po delikatnym tuningu mechanicznym ma białe keirunki i biała lampe i sportowe pzrednie zawieszenie ....Chce za niego 3200zł .Silnik jest w bardzo dobrym stanie , dobrze jeżdzi.... i fajnie wygląda... Chciałbyms ie dowiedziec jaka mozę być moc tego skutera i co o nim sadzicie mozę jakies dane techniczne?? dość ciekawa cena za dośc ciekawy skuter. Powiem tylko że jest w czołówce jeśli chodzi o skutery. PozdroPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jak na skuter, to bardzo fajna maszynka. Są naprawdę bardzo udane. Kilku moich znajomych ma lub miało te skuterki i żaden nie narzekał !! Chłopie, to sie nie zastanawiaj, tylko bierz, bo cena naprawde okazyjna jak na ten rocznik, z tym przebiegiem i w takim stanie, tym bardziej, że ma jakies tam bajery :biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Chciałem sie jeszcze dowiedziec ile wytrzymuja silniki w tych skuterach przy normalnej jeżdzie....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Kolega ma coś koło 20 tys. i chodzi jak zegarek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 mi osobicie po wzdledem wygladu to ten skuter sie zarabiscie podoba, np. przednie lampy. kumpel ma odblokowanego speedfighta 2 i jedzie 95km/h. moim zdaniem to jest wystarczajaca predkosc. poza tym speedfigty fajnie i latwo sie tuninguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ciesze sie że wypowiadacie sie na jego temat pozytywnie.... Czekam na dalsze wypowiedzi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dobry wybor ! Wdg jest on jednym z najlepszych skuderow w klasie 50ccm Jak masz tylko okazje i pieniadze to wez go.Ja tez bym kcial kupowac speedfight'a ale nie wiem jak bede z kasa stal :biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 bzzzzzzzzzzzzzzzz a nie lepiej motorower ? :biggrin: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Powietrzak czy chlodzony ciecza ? Bo jak ciecz to juz w ogole sie oplaca za taka cene i ten rocznik.Kumpel ma powietrzaka i idzie mu jakies 70-75km/h przy czym dobre przyspiecho sie konczy przy okolo 65.Ogolnie fajny sprzecik i wygodny,raczej niezawodny i nieduzo pali. Ale i tak tak jak kolega wyzej - nie lepiej cos z biegami niz taki skuterek ? Chociazby Ts'ke cieczaka,frajdy dwa razy wiecej niz takim skuterem ale co kto lubi :biggrin: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jakbym miał kupić skutera to tylko, po to aby na nim zyskać.Też tak możesz zrobić, dopicujesz go przez zimę, a na wiosnę sprzedasz i kupisz nowe moto. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 jest chłodzony cieczą....... Mówicie ze lepiej kupić motorower . ja miałem kupowac to co jest sygnaturze ale nigdzie neima w okolicy i chyba kupie tego skuetrka. tak szczerze to niema w nim za bardzo co szykowac . Wychodze zz załozenie ze jeżeli mi sie niebędzie podobała jazda tym to kupie motorower z biegami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 a taką cene byum brał, choć osobiście wole coś z biegami :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 jest po delikatnym tuningu mechanicznym ma białe keirunki i biała lampe i sportowe pzrednie zawieszenie czy ja wiem czy to jest tuning, były takie właśnie wersje w sprzedaży,ok 500zł droższe od wypasionej wersji chłodzonej cieczą Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosław Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Powiem wam ze jezeli mialbym jezdzic skuterem to tylko speedfightem 2.Dlaczego?:- zaje...ty wyglad- dobry silnik- niezle osiagi- duzo czesci do tuningu i nie tylko - cos tam pewnie jeszcze jest :) moj kumpel ma speeda 2http://www.bikepics.com/members/korsarz :) pozdr0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi