Skubin Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam jaki filtr oleju do Yamahy XJ Diversion 600 S czy moze jest to filtr o symbolu OIF006 ?????? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Tak, to jest filtr do XJ 600. Odpowiednik z Hiflo Filtro to HF 303. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubin Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Tak, to jest filtr do XJ 600. Odpowiednik z Hiflo Filtro to HF 303. Pawel Wielkie dzieki :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) A to może poratuje mnie ktoś z RF 600. Jakie oznaczenie ma mieć taki filtr? Będą problemy aby dostać taki filtr do RF'ki? Dokładnie chodzi o RF600R 93' GN76B Wie ktoś czy u larssona np. by to można było dostać? Pozdr. Edytowane 4 Września 2006 przez cenderr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A to może poratuje mnie ktoś z RF 600. Jakie oznaczenie ma mieć taki filtr? Będą problemy aby dostać taki filtr do RF'ki? Dokładnie chodzi o RF600R 93' GN76B Wie ktoś czy u larssona np. by to można było dostać? Pozdr. Na 99% wchodzi tam HF138 (jak w większości Suzuki), jutro sprawdzę w katalogu. Dostaniesz go praktycznie wszędzie ale oczywiście zapraszam do mnie na Starzyńskiego 10 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi