compucar Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam wszystkich,troche spodobał mi sie ten motocykl, dlatego chciałbym spytac czy ktos ma jakiekolwiek doświadczenie z tym modelem, jak sie tym jeździ, jak brzmi, jak sie składa w zakręt etc. Strasznie mało o tym w Polsce informacji.Z góry dziękipiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam.Miałem okazje pojeździć tym motocyklem na dniach otwartych w Łodzi.Triumph zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.Silnik ma wysoki moment obrotowy i bardzo żwawo przyśpiesza. Czuć to na wszystkich biegach.Na Sprzęcie tym siedzi się wysoko, więc widać dokładnie co dzieje się a drodze i zasadniczo jest wygodny choć kanapa nie wygląda zbyt okazale. Jedynie może przeszkadzać górny wydech który wymusza odchylenie nogiKierownica jest dość szeroka co mi akurat pasowało. Jeśli chodzi o walory akustyczne to ich praktycznie nie ma.Seryjne wydechy wyglądają ładnie ale nic po za tym.Jedynie na wolnych obrotach słychać lekkie pykanie, w czasie jazdy silnik jest zaguszony przez szum wiatru i opon które są wyjątkowo głośne. Scrambler według Angielskiej prasy jest jedynym Bonnevillem który nie chce być tym czym ma być.Tzn. jest niby uterenowionym motocyklem a nijak nie chce jeździć w tereni w przeciwieństwie do Thruxtona który jako cafe racer prowadzi się dobrze i jest szybki – robi to na co wygląda że ma robić. Ja miałem okazję przejechać się Scramblerem po polnej drodze gdzie czuł się dobrze ale wiadomo że to jest max jego możliwości terenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Dzięki. Musiał bym się sam przejechać. Martwia te wydechy, zdaje sie że z akcesoryjnymi w tym stylu będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Dlaczego o tym nowym motocyklu daliscie watek do weteranow ??? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ponieważ to chyba raczej napewno klasyk, przynajniej mi się tak wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) pewnie dlatego, że jego wygląd przypomina motoykl z przed kilku dekad , tak weteranowo wygląda, old-school. dodano: kolega był szybszy widze. Edytowane 4 Września 2006 przez kornol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Co wyglad ma do rzeczy ???Powinno byc to w nowych motocyklach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ja tylko podejrzewam co autor miał na myśli. Wygląda jak klasyk. Jak mod uważa żeby przenieść, to niech przeniesie, noi git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Trudno ten motocykl zakwalifikować do jakiejkolwiek innej kategorii na tym forum, dlatego zadałem pytanie tutaj. Jeśli któremus z modów to nie pasuje, prosze przenieśc w odpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi