michal1171 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 zawody motocyklowe Enduro CountryCross, które zostaną rozegrane 9 września w sobotę na poligonie wojskowym Winów.Start przewidziany jest na godzinę 12. Pomiar czasu elektronicznyZapowiada sie jak to w winowie fajna impreza no i 3 GODZINY JAZDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Bylem ostatnio w Winowie na tym motocrossie i powiem ze tor jest zajebisty, ale malo widowiskowy. Najbardziej podobala mi sie jazda tych dzieciaków>>>> z jakim oni poswieceniem jezdzili. Fajnie wiedziec ze znowu cos sie bedzie dzialo w winowie, mam nadzieje ze bedzie wiecej zawodnikow niz ostatnio. P.S >>>>>>>>> chodzi mam nadzieje o Winow niedaleko OPOLA zgadza sie POZDR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 tak to chodzi ten winów niedaleko opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Człowieku trzy tematy o tym samy??? Ile można prosić się o czytanie, a nie tylko bezsensowne klikanie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi