Leon84 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam.Szukam sklepu z używanymi ubraniami motocyklowymi!Chciałbym sobie kupić kurtkę ze skury z ochraniaczami i moż jakiś pas nerkowy.Nie stać mnie zbytnio na nówkę! Jesli spotkaliście taki sklep to napiszcie gdzie dokładnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam.Szukam sklepu z używanymi ubraniami motocyklowymi!Chciałbym sobie kupić kurtkę ze skury z ochraniaczami i moż jakiś pas nerkowy.Nie stać mnie zbytnio na nówkę! Jesli spotkaliście taki sklep to napiszcie gdzie dokładnie.Pozdrawiam Szukaj cierpliwie w "lumpeksach" czasami sie trafiaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Chyba nie chodziło mu o przysłowiowy "lumpeks" lol lol :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A może wybierz się na bazar?Jutro jest w Poznaniu, za tydzień w Łodzi itd.Tam kupisz nówkę za śmieszne pieniądze :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A na allegro patrzałeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A może wybierz się na bazar?Jutro jest w Poznaniu, za tydzień w Łodzi itd.Tam kupisz nówkę za śmieszne pieniądze :biggrin: masz moze gdzis informacje na tematm tego bazaru od ktorje do ktorej...i w ogole gdize w Poznaniu (ulica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 W lumpeksach...?? :biggrin: Tam nie szukałem ale i chyba nie znajdę. ;) na allegro sprzedaja kurtałki kolesie SUCHE KLATY ;) nie obrażając nikogo.Ja mam całkiem ładny mięsień dyrektorski przed soba. i do ułomków nie należe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) masz moze gdzis informacje na tematm tego bazaru od ktorje do ktorej...i w ogole gdize w Poznaniu (ulica)http://www.motobazar.poznan.pl/Na bazarze można rzeczywiście kupić tanio ubiór. Edytowane 1 Września 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 koniec wrzesnia masz oldtimerbazar w kraku, a 22 pazdziernika w chorzowie. Troche trzeba poczekac ale zawsze to blizej niz Poznan :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 no wiesz zalezy dla kogo blizej :biggrin: dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Pojade do Chorzowa.20 min i jestem.dzięki za odpowiedzi!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja w lumpeksie kupilem swoja [gaberg] zajebista,jak nowa za... 75 zl.a spodnie super za ....ciekawe kto zgadnie.......5 zl.-skorzane motocyklowe spodnie na scigacza.sa suuuuper.kumplowi znalazlem kurtke "polo"+ spodnie za 90 zl.warto zajrzec nieraz do lumpkow heeh.w worach czesto spotyka sie ciuychy motocyklowe dlatego ze sa ciezkie a wory na wage sie kupuje.ludzie zazwyczaj nie kupuja ubran motocyklowych i te mozna wyrwac za niewielkie pieniadze,bo zalegaja w sklepach z uzywana odzieza.aha mam do sprzedania kurtke na duuuzrego chlopa firmy asci ,ale texa dlugosci 3/4.nawet nie zniszczona.wiecej na GG lub pw Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A tak odnośnie bazarów wie ktoś coś na temat bazaru na służewcu w Warszawie? Słyszałem o 16-17 września. Ma ktoś jakies świeże info? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A tak odnośnie bazarów wie ktoś coś na temat bazaru na służewcu w Warszawie? Słyszałem o 16-17 września. Ma ktoś jakies świeże info? Pozdr.http://www.mototarg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi