Benek14 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Gratuluje Fury, naprawde bardzo fajna, No ale Jak bys sprzedawał w maju, lub wcześniej to jestem pierwszy jakby coś :cool:RO ja byłem u Daniela i z tobą gadałem jako on :cool: Daniel zapomnij bo ja pierwszy jestem! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 no super maszynka wielkie gratki pozdrawiamnapisz jak sie sprawuje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Bylem dzis ogladac to cos:http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M275723 I powiem krotko... odrazu odrzucajcie jesli czegos szukacie :) Moto ma do zrobienia miedzy innymi:- przednie lagi (troche cieknie i nie wiem czy sa proste)- z tylu cos pospawane (koles za bardzo na gumie chyba raz sie przejechal)- kolo ma luzy na boki (tylne)- luzy na wachaczu (wybite tuleje)- brak jakiejkolwiek stacyjki itp po zmianie owiewki przez co wszystkie przewody sie zaczepiaja o metal tam umieszczony- tylni amor troche opada ale dobrze dziala- pordzewiala rama- najwazniejsze: CZERWONY SILIKON NA SILNKU!!!!! na laczeniach glowicy z cylindrem i cylindra z glownym blokiem :) moto kopalem z 10 razy i dopiero jakos zajaral ale po dodaniu lekkiego gazu zgasl :/ moto strasznie kopcil dopiero pozniej sie udalo przygazowke jakas zrobic... Ogolnie moto sie nie nadaje do jazdy. POZDRO P.S. Wbilem drugi post bo edycja mi sie cos zwieslia :/ Sory za problem. Edytowane 4 Września 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Jak sie sprawuje ? Mysle , że dobrze.. narazie leci do jakiegoś mechanika bo musze zrobic to co dla bezpieczeństwa powinienem zrobić czyli zaworki , łańcuszek no i ten uszczelniacze lag , na wachaczu minimalny luzik.. Pierwsza jazda jak już wróci , wtedy wszystko napisze.. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Aha i jeszcze jedno pytanie nasunelo mi sie apropo tego KTM'a... CZEMU ON MA WSZYSTKO ODWROTNIE?? Chodzi mi glownie o uklad napedowy, wydechowy i kopke... Wiem ze te KTMy tak maja ale czemu zostalo to tak zamontowane?? Wplywa to jakos na jazde?? Moze to jakis moto dla leworecznych <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Aha i jeszcze jedno pytanie nasunelo mi sie apropo tego KTM'a... CZEMU ON MA WSZYSTKO ODWROTNIE?? Chodzi mi glownie o uklad napedowy, wydechowy i kopke... Wiem ze te KTMy tak maja ale czemu zostalo to tak zamontowane?? Wplywa to jakos na jazde?? Moze to jakis moto dla leworecznych <lol> POZDROwidzimisie fabryki :) A raczej poprostu tak wyszło bo podpisali jakies tam kontrakty z producentami danych czesci i oni widocznie nazucili takie odmiennosci. Tak na odwrót to miały prawie wszystkie KTM od 89 do 97. To nie miało wpływu na jazde. Z tesztą to tak jak bys zadał pytanie dlaczego BMW ma siliki typu boxer albo ducati V :) poprostu chęć nadania wyjątkowośći marce. W KTM akurat w pore sie połapali ze napęd i wydech po innej stronie niz w innych markach to akuratnie ewentualne utrudnienie a nie ułatwienie :evil: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) A no to spox :) A juz myslalem ze to cos zmieni :) Skoro nie ma nikogo z okolic tego Bialogardu i Koszalina by obejrzec moto co o nim sadzicie?? Czy moze byc tak tanio w stanie niby BDB?? Bo koles sie zastrzega ze tylko do zarejestrowania jest... POZDRO A mozee jednak to jest moto w dobrym stanie bo wlasnie teraz zobaczylem nowa aukcje z niemiec i tam jest taki sam KTMik :evil: http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bztwgziitoNo napiszcie cos co o tym sadzicie bo ne wiem co zrobic :/ POZDRO Edytowane 5 Września 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Dobra i tego KTM ktos juz kupil... :-( Nie powinienem sie tyle zastanawiac . POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mart Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) jezeli mozecie sie wypowiedziec na ten temat:http://forum.motocyklistow.pl/Proba-o-spra...li--t56384.htmlto bede bardzo wdzieczny ;] Edytowane 6 Września 2006 przez Mart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi