CiasnyBaniak Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Moze wreszcie cos zacznie sie z tym robić. http://wiadomosci.onet.pl/1379142,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Moze wreszcie cos zacznie sie z tym robić. http://wiadomosci.onet.pl/1379142,11,item.html Chodzi w tym o to, ze przekrecanie licznikow jest zgodne z prawem pod warunkiem poinformowania o tym kupującego przy sprzedaży. Tylko kto to robi? :biggrin: Lubię swój motocykl bo ma 90 tys przebiegu i w tym roku nakulałem ca 3 tys w tym około 1 tys na torze i silnik jeszcze nie wybuchł.Prawde tutaj gadacie cool.gif ja swoją VFR zakupiłem z 90 tys km przebiegu i ma sie bardzo dobrze icon_biggrin.gif Jeszcze 10 tys i moto mozecie sprzedac jako funkel nówka nie śmigane :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo_ Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam Ja w swojej gs-ce mam nieco ponad 6000, jest to rocznik 96 troche malo prawdopodobne,ale jak go kupowalem to mial orginalne oponki z 96r praktycznie nie zużyte, wszystkie elementy silnika tez wygladaja jak nowe nie ma sladow zużycia.Ja gs kupilem po malym szlifie i "podobno" motocykl stal przez tyle lat w niemczech nie ruszony dopiero w zeszlym roku znajomy Ojca sprowadzil go i chcial u taty w firmie go zostawidz na przeglad a puzniej sprzedac, tak sie sklada ze poszukiwalem maszynki wiec go zakupilem. Jestem ciekaw jak to bylo z tym przebiegiem naprawde....i niestety bede mial później problem ze sprzedarzą bo chyba nikt nie uwierzy w tak niski przebieg... Pozdrawiam, bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Trzeba bardzo uważać przy kupnie takiego motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 W dzisiejszycha czasach każdy licznik (nawet elektroniczny) da sie przekręcić :cool: przy kupnie moto z "dziwnym" przebiegiem trzeba przyjżeć sie licznikowi. Często taki przekręt pozostawia po sobie ślady... :biggrin: a wtdy już wiesz o co chodzi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi