yamaszek80 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Do ilu obrotów kreci sie maksymalnie yamaha dt 80 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Troche ponad 12 tyś w pełni odblokowana :biggrin: Sprzedam Honde cb 250 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M272452 http://img176.imageshack.us/my.php?image=pict0003zs3.jpgCEna jest zawyzona o jakies 150 zl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 moja kreci na sportowym tlumiku gianneli i koncowce przelotowej 12tys na luzie a na biegu dochodze do 11,5tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 moja odblokokowana zamyka obrotek (12000rpm), czy na luzie czy na biegu.... a zablokowana zamknie obrotek na luzie (troche wolniej) a na biegu do jakis 7-8000rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premislauss Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 zgadzam sie z kolegami :biggrin: 12tys. odblokowana 7-9 tys zablokowana. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek13 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A gdzie jest zablokowana?? W tłumniku? czy w krućcu ssacy między cylindrem a gaźnikiem czy jak to sie tam nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 dt jest blokowana na tlumiku dyfuzorze, koncowce tlumika. I na Module co nie pozwala krecic go powyrzej 7 lyb 8tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 czy tak samo bedzie z honda mbx 80?? bo moja kreci 9 na luzie a 8 na biegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 ja tam nie katuje swojego RX i nawet nie sprawdzalem na wolnych obr, a i w trasie nie lubie na wysokie wchodzić - no chyba ze przy małym podjezdzie. jak już przygazuje to do 10 tys ;> nie wiem czy rozbujała by sie do 11 ba 6 biegu - szkoda mi na paliwo .. i w ogóle nie jest to moto na prędkości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Mbx powinna zamknac obrotomierz na 6 biegu.Mbx seryjnie maja przelozenie Co 1tys\obr min to 10 km wiecej.CZyli jedziesz na 6 biegu masz na obrotomierzu 7tys to jedziesz 70km\h jezeli masz takie przelozenie powinna zamknac obrotomierz.Mbx jest blokowany na gazniku(podkladka miedzy kaznikiem a kruccem) na membranach(jedna strona listkow jest zagieta blachą) niekiedy zdarzy sie tez na module ale zadko pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi