thefex Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 oj.. chyba na tym forum nikt poza MOC`nym i mna nie interesuje sie na powaznie dyktami. A szkoda, bo to wdzieczne maszynki.Moze uda mi sie namowic Wiecznego Studenta na DeKaWke..ale jak mi na PW wyjechal, ze wg niego Junak jest ladniejszy od DKW NZ 350-1 to myslalem ze mu akumulator 24V pod jajka podepne... grrrrrrr...to jakby powiedziec, ze od fiata 500 ladniejszy jest f126p ;) uprzedzajac coniektorych snobow: nie mowie, ze polskie Buja... tzn Junaki to zle motocykle - wiec mi tu nie bluzgac ze jestem nietolerancyjny :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Moze uda mi sie namowic Wiecznego Studenta na DeKaWke..Najpierw, to będzie japoniec. Potem będzie Junak, a potem -W-F-M-. A pooootem, to mooooże zdechawka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 olej japonie - wszystkie japonce to szmelc!fumke jeszcze zdazysz kupic, tak samo jak bujaka...wal w Dykte, Klej i Wode !!!! :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Dwa widoczki motocykla wyscigowego DKW UL 500 jaki mialem okazjewidziec przy okazji zakupu Brougha http://i77.photobucket.com/albums/j60/adamm_2006/Dkw041.jpg http://i77.photobucket.com/albums/j60/adamm_2006/Dkw039.jpg To tak zeby ozywic dyskusje :biggrin: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Adam, a moze Ty dysponujesz jakas wiedza lub historyjka nt. DKW?Ja jeszcze nie mialem okazji slyszec, jak pracuje taki silnik... Ale to sie niebawem zmieni Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ostatnio czytalem artykul na temat historii wyscigowek DKW w latach 30 z kilkoma ciekawymi zdjeciami i moge zamiescic go tutaj po przetlumaczeniu, ale musze znalezc wlasciwe pismo na mojej szafce przy lozku :biggrin: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witołdi ;-) Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) no to moze jeszcze ja się dołączę:biggrin:DKW to DKW i już:cool: podam liste braków może ktoś coś ma :cool: RT 125:lampa hasag przód , tyłpuszka prądów i podstawka pod nią :Puchwyt lampyi nie wiem czy mam oryginlne klamki bo trudno znaleźć zdjęcia na których są dokładnie pokazane:)siedzienie pasażera drilasticlicznik JSGUS i linki sprzęgła gazu i prędkościomierza:)reszta jest:)pytanie dotyczące licznika, czy w wersji z 1940 był montowany?puszka narzędziowapozdro :P Edytowane 2 Września 2006 przez witołdi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 przyjrzyj sie mojej przedniej lampie, jest na sprzedaz - fotki na bikepics - czy to nie jest przypadkiem od RT 125?a jezeli nie, to od czego? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi