markos Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 A dla mnie jest to dobra alternatywa dla zatloczonych autobusow... :rolleyes: Wynalazek, ktory kiedysh, kiedy zacznie normalnie wygladac moze przydac sie na dojazdy do szkoly, czy cosh... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Każda alternatywa dla autobusów jest dobra :icon_mrgreen: bynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Taki skuter to jakas wielka lipa niedało by sie zrobic kułeczka pojeżdzić na tylnym kole ( mnie to niedotyczy :biggrin:)) ) i ogólnie była by to za duza zmiana jak dla mnie . a po drugie niewyobrażam sobie jak by wugladał taki skuter.Ten świat mnie zadziwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 A wiec moim zdaniem to jest kaszana ;) wole tradycyjne motory na benzynke :banghead: hehe Moze rzeczywiscie poki to wejdzie na polskie drogi wyprodukuja cos ladniejszego :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Każda alternatywa dla autobusów jest dobra :) bynajmniej dla mnie. Ludzie, litości...bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)»Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.Z miłością bynajmniej się nie taił. BTW Nie uważacie że pakowanie silnika który osiąga pełny moment obrotowy już od zera byłby śmiercionośny dla nierozgarniętej większości gimnazjalistów ? :) Jakby taki docisnoł bo "barbi" chciała to miałby kierownice w zębach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Taaa.... a szczegolnie silnika o mocy powiedzmy 700 watów! To juz prawie scigacz.... :icon_rolleyes: Jak by docisnal taki kozak, to tylko ino patrzec jak sie asfalt pod kolami zwija.... :clap: No chyba, ze chcesz ciagnac za soba gruby przewód podłaczony pod siłe i silnik powiedzmy o mocy 20KW, to by juz mogla byc jazda.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Taaa.... a szczegolnie silnika o mocy powiedzmy 700 watów! To juz prawie scigacz.... :crossy: Jak by docisnal taki kozak, to tylko ino patrzec jak sie asfalt pod kolami zwija.... ;) No chyba, ze chcesz ciagnac za soba gruby przewód podłaczony pod siłe i silnik powiedzmy o mocy 20KW, to by juz mogla byc jazda.... :) Ty porównujesz tutaj moc a to nie od mocy zależy ten "kop" jaki ma dany sprzęt, moc to tylko v-max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) wiecie co, na skuterach (w polsce to moze mniej ale za granica) to jezdza ludzie nawet o 50lat do pracy bo w paryzu latwiej im tak.dla nich brak odglosu ilnika to nawet zaleta. dla mnie napewno nie. i jeszcze jedna rzecz: ten skuter stracil najwieksza zalete- nie ma paki i jest 1 osobowy. zgadzam sie z kolega, o dupke se mozna go rozbic.pozatym skuter juz nie jest rasowy, nie wali od niego wacha. ciekawe jak soie prowadzi taki bzyczek na przedni naped. Dokladnie taaa :P mam starszego ktory pracuje w Belgi i jezdze do niego no i jak widac tam baaaaaaaardzo sie przydaja takie sprzety jak skutery... W Paryzu to samo...przy tylu ludziach ile jezdzi samochodami to skutery albo jakies sprzety jednokolowe na tym wygrywaja. Edytowane 30 Listopada 2006 przez gregooor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 jednokolowe dwu jak juza tak to jednoslady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adfhy Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 do bani z takim czemś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi