Benek14 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Według mnie ta cre125 jest fajna i cena około 6000 tez jest normalna , bo wyczynowe enduro z papierami z lat 96 po tyle stoja. Ja naprzykład bede przedawał ktm exc125 rok 96 z papierami i tez za około 6000tys.Mam nadzieje, że po wakacjach w następnym roku :biggrin:Daniel remonty w EXC 125 i WR 125 będą moim zdaniem wyglądały podobnie jak w crossach, może to będą minimalne różnice :biggrin: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ile taka wymiana kosztuje?Okolo 800zł :biggrin: + tlok +- 450zl (zalezy jakiej firmy) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) To jest wszystko hondziny panie kolego. To jest cala honda cr 125. Remontujesz i wymieniasz tloki tak samo. czyli co okolo 25 godzin torowej jazdy.A patrzcie : Tu jest ten CRE 125 : http://img.otomoto.pl/photos/original/M2/M...1/M265410_3.jpg A tu moja komarynka: czyli CRE 50 http://www.bikepics.com/pictures/658520/ Mlodszy brat cre 50 ma tylko inny wahacz , zawieszenie, bo jest HM czyli pianoli. No i tylni blotnik oraz lampy. Reszta to jest HONDA CR 125 czyli bak i oslony chlodnicy boczki, no wszystkie plastiki, oraz rama :biggrin: Szkoda, bo myslalem ze tak jak w EXC i Wr są remonty, a tu jednak cross :/ to nie dla mnie Według mnie ta cre125 jest fajna i cena około 6000 tez jest normalna , bo wyczynowe enduro z papierami z lat 96 po tyle stoja. Ja naprzykład bede przedawał ktm exc125 rok 96 z papierami i tez za około 6000tys. A kiedy bedziesz sprzedawał?? a masz jakieś fotki?? Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To jest Cr z brzozowa jakieś 40km odemnie,kolega był oglądać silnik NIBY dycha,amortyzator tylny do regeneracji jest(300zł).Ja sprzedałem CR 125 97' za 5300zł w super stanie ,więc za tą MAX 5tys.Kolega dał sobie spokój z tą Cr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To jest Cr z brzozowa jakieś 40km odemnie,kolega był oglądać silnik NIBY dycha,amortyzator tylny do regeneracji jest(300zł).Ja sprzedałem CR 125 97' za 5300zł w super stanie ,więc za tą MAX 5tys.Kolega dał sobie spokój z tą Cr.Ty miałeś crosówke a tu masz papier i homologacje więc cena tez bedzie inna. Z tego rocznika to jakbym miał do wyboru KTMa, HUSQe lub HMa to wziołbym HMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 wedlug mnie to cena jest dobra. Malo ktory wyczyn ma homologacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi