jurjuszi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wydaje mi się, że baba mogła przejechać na czerwonym, bo zwróćta uwagę, facet wyjeżdża z bocznej a oprócz baby na szerokiej jezndni nic nie jedzie. Dopiero po chwili na górze i na dole jedzie masa aut, jakby ruszała na zielonym.Mnie też się tak wydaje. Było czerwone. Koleś miał zielone - jechał, nie ruszył spod zielonego, bo stosunkowo szybko się poruszał. Babka prawdopodobnie zobaczyła żółte i rura. Efekt widzimy na filmiku... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a mi się wydaje że on doznał poważnego urazu tylko był w szkoku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Na bank byla to sygnalizacja. Przeciez przez 30 sekund nic nie jedzie, dopiero pozniej samochody ruszają na zielonym. Oczywiscie nikt sie nie zatrzymał i nie pomogl(tylko motocyklista sie zatrzymal) dodatkowo puszki przejezdzaly po resztkach moto ... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na bank wstał będąc jeszcze w szoku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Na bank wstał będąc jeszcze w szoku :biggrin: i jak kura biegnie 2o kroków bez głowy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Gość jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ale agent :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Żaden z samochodów się nie zatrzymał. Tylko motocyklista. Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Heh. Na tym filmiku jest potwierdzona reguła - umiesz liczyć - licz na siebie. Ale czemu nikt się nie zatrzymał ? Bo gościu wstał ? Jeśli by mu głowę urwało, to pewnie zaraz by się widownia zebrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoz Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Gościu na bank nic nie czuł. Kiedy ja miałem wypadek, to nawet nie zauważyłem, że mi się ręka złamała. Zorientowałem się dopiero gdy zobaczyłem, że mi jakoś dziwnie wisi i gnaty wystają na zewnątrz. Zaczęło mnie boleć gdzieś dopiero po 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Gościu na bank nic nie czuł. Kiedy ja miałem wypadek, to nawet nie zauważyłem, że mi się ręka złamała. Zorientowałem się dopiero gdy zobaczyłem, że mi jakoś dziwnie wisi i gnaty wystają na zewnątrz. Zaczęło mnie boleć gdzieś dopiero po 15 min. Albo adrenalina albo przyznaj się co wąchałes przed jazdą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Możliwe że szok, jak ja wyglebałem na moto przy prędkości 80km/h to pierwsza moja reakacja to: czy moto całe??!! co powiedzą rodzice??!! Dopiero po jakiś 10min zaczynałem odczuwać ból i zauważyłem ze kostka skręcona, cały poobdzierany no i że brakuje mi kawałka uda :| ....Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Możliwe że szok, jak ja wyglebałem na moto przy prędkości 80km/h to pierwsza moja reakacja to: czy moto całe??!! co powiedzą rodzice??!! Dopiero po jakiś 10min zaczynałem odczuwać ból i zauważyłem ze kostka skręcona, cały poobdzierany no i że brakuje mi kawałka uda :| ....Pzdr ło shit nie masz komba?? ja po moim pierwszym (i mam nadzieję, że ostatnim) upadku zawsze pełen strój ubieram. Dodam, że w chwili upadki miałem kurtkę nitro z wszeklimi ochraniaczami a na tyłko dzinsy. Góra 100% ok a dół jeszcze leczę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 ło shit nie masz komba?? ja po moim pierwszym (i mam nadzieję, że ostatnim) upadku zawsze pełen strój ubieram. Dodam, że w chwili upadki miałem kurtkę nitro z wszeklimi ochraniaczami a na tyłko dzinsy. Góra 100% ok a dół jeszcze leczę :) To były moje początki i miałem tylko kask, taki śmieszny "kosmonauty". To było enduro i gleba w terenie(pola) ale zaciekawie jie było...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 ja myśle, że ów młodzieniec dziękował tej kobiecie za uderzenie sposób ratujący mu życie ;]rzadko sie tak zdarza, że z takich wypadków sie wychodzi bez zadrapania ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi