Skocz do zawartości

Koles chyba ze stali...

Zygzak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że baba mogła przejechać na czerwonym, bo zwróćta uwagę, facet wyjeżdża z bocznej a oprócz baby na szerokiej jezndni nic nie jedzie. Dopiero po chwili na górze i na dole jedzie masa aut, jakby ruszała na zielonym.

Mnie też się tak wydaje. Było czerwone. Koleś miał zielone - jechał, nie ruszył spod zielonego, bo stosunkowo szybko się poruszał. Babka prawdopodobnie zobaczyła żółte i rura. Efekt widzimy na filmiku...

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Na bank byla to sygnalizacja. Przeciez przez 30 sekund nic nie jedzie, dopiero pozniej samochody ruszają na zielonym. Oczywiscie nikt sie nie zatrzymał i nie pomogl(tylko motocyklista sie zatrzymal) dodatkowo puszki przejezdzaly po resztkach moto ... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Edytowane przez andrzejtomecki

Gościu na bank nic nie czuł. Kiedy ja miałem wypadek, to nawet nie zauważyłem, że mi się ręka złamała. Zorientowałem się dopiero gdy zobaczyłem, że mi jakoś dziwnie wisi i gnaty wystają na zewnątrz. Zaczęło mnie boleć gdzieś dopiero po 15 min.

Albo adrenalina albo przyznaj się co wąchałes przed jazdą ;)

Możliwe że szok, jak ja wyglebałem na moto przy prędkości 80km/h to pierwsza moja reakacja to: czy moto całe??!! co powiedzą rodzice??!! Dopiero po jakiś 10min zaczynałem odczuwać ból i zauważyłem ze kostka skręcona, cały poobdzierany no i że brakuje mi kawałka uda :| ....Pzdr

Możliwe że szok, jak ja wyglebałem na moto przy prędkości 80km/h to pierwsza moja reakacja to: czy moto całe??!! co powiedzą rodzice??!! Dopiero po jakiś 10min zaczynałem odczuwać ból i zauważyłem ze kostka skręcona, cały poobdzierany no i że brakuje mi kawałka uda :| ....Pzdr

ło shit nie masz komba?? ja po moim pierwszym (i mam nadzieję, że ostatnim) upadku zawsze pełen strój ubieram. Dodam, że w chwili upadki miałem kurtkę nitro z wszeklimi ochraniaczami a na tyłko dzinsy. Góra 100% ok a dół jeszcze leczę :icon_mrgreen:

ło shit nie masz komba?? ja po moim pierwszym (i mam nadzieję, że ostatnim) upadku zawsze pełen strój ubieram. Dodam, że w chwili upadki miałem kurtkę nitro z wszeklimi ochraniaczami a na tyłko dzinsy. Góra 100% ok a dół jeszcze leczę :)

To były moje początki i miałem tylko kask, taki śmieszny "kosmonauty". To było enduro i gleba w terenie(pola) ale zaciekawie jie było...Pzdr