wawrzyn15 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Za jakis rok planuje kupic motocykl....narazie nie mam prawka ale niedlugo bede mial (teraz smigam na mbx'ie 80)...bardzo podoba mi sie Suzuki gs 500 i Yamaha xj 600...wiem ze roznica w mocy wynosi prawie 30 koni....czy XJ 600 na poczatek to nie za duzo? prosze o pomoc...wezcie tez pod uwage ze planuje maksymalnie wydac 6000zł...co sie bardziej oplaca? Yamaha czy Suzuki? a moze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 Różnica mocy 30 koni ??Nie najmocniejsze XJ ( 600 oczywiście ) maja 61 koników, dużo jest wersji 50 KM. A GS 500 ma ich 50 więc różnica 11 koni mechanicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 Za 6000 możesz znaleźć i Yamahę i Suzuki, jednak Suzuki dużo łatwiej. Ja bym polecał Yamaszkę. Jest niewielka, poręczna, lekka, popularna (tak jak Suzuki), ale jak wspomniałeś ma lepsze osiągi. Poza tym jakość wykończenia Zuziek (zwłaszcza starych i z niższych półek cenowych) pozostawia wiele do życzenia. W zasadzie najlepiej poszukać i kupić lepiej utrzymany egzemplarz bez względu na to, czy to jeden, czy drugi model. Ja jednak preferowałbym Yamaszkę. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 Witam,No i jeszcze jedno - XJ to zawsze 4 cylindry a GS 2, fajniej miec 4 ale z drugiej strony jak kupisz cos do roboty to wszystkie koszty przy silniku x2 - znam to z doświadczenia :-(A z innej strony jak zamierzasz pojechac gdzies dalej to 46 konikow w GS szybko przestanie wystarczac zwlaszcza w trasie.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Tylko i wyłącznie YAMAHA dlaczego????bo nawet dziewczyny takimi bez problemów śmoigają a jak masz jaja to sobie i na dzień dobry poradzisz-nikt nie każe Ci szybko jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi