Domel Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A co się ma stać??Lej co chcesz nie am problemu z tym że wpierw na jednym potem na innym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ja jeździłem kiedyś na Motulu 800 Off Road, ale po przeczytaniu dużej ilości wątków o dobrej jakości olejów Modlanda zmieniłam olej właśnie na Midland. Muszę przyznać że poza różnicą w cenie (Motul ~50zł, a Midland ~10zł) nie zauważyłem żadnej różnicy.Tak na marginesie powiem, że znajomy po mojej sugestii zmienił w kosiarce z Mixola na Midland i mówił że od razu poczuł różnicę - równiejsza praca silnika, mniejszy smród i dużo mniejsze dymienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja również przesiadłem się na Midlanda - wcześniej jeździłem na Castrolu R2 i jakims Mobilu full syntetyku,roznica taka ze na zimnym mniej kopci i nic poza tym... Oleje Midlanda sa na prawde dobre,a cena za nie jest wrecz smieszna... Szczerze polecam :biggrin: No chyba,ze kogos stac,zeby lac Motula 800 Off Road to tez będzie dobry wybór. Pozdrawiam Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 gdzie taki olej kupi... prosze o linki... dzięki za odpowiedzi pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 czy na prawde az tak ciezko poszukac na allegro ? :notworthy: prosze,starczy dla wszystkich :notworthy: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123527090 Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Cena jest Super, czy naprawde on jest taki jakościowo jak Castrol R2 ?? bo na castrolu podobno skutery o około 7-10 km/h szybciej jeżdzą, natym też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi