WilQ_21 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a ja nie ;) cholera mi nie jest pisane chyba nigdzie jechać w tym sezonie :crossy: no ale życze miłej zabawy tym co jadą :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 wilku na pocieszenie tym samym tenimie jest zlot w nowej grobli. i ja tam predzej zajade niz do smolnika. (bardzo duzo znajomych dodatkowo jedzie..) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachar Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ja bym sie bardzo chetnie wybral tylko troche lipnie jechac samemu az z lublina :/ moze ktos z okolic Lbn przylaczyl by sie???? Jezeli wstepnie sa zainteresowani to mozna by cos podzialac.Nie musi byc od razu wielki zlot.Piec osob tez wystarczy ;) Zastanawialem sie troche nad tym i mam taka propozycje:termin-30.09 do 1.10. Miejsce:np.pole namiotowe w Prelukach kolo Komanczy.Jak ktos nie byl to jest tam fajnie :crossy: , nad Oslawa,na uboczu,mozna sie wybrac na Jeziorka Duszatynskie(rezerwat na zboczach Chryszczatej),albo poogladac tory i ciekawe mosty bieszczadzkiej kolejki waskotorowej.Zreszta to tylko dwa dni i male spotkanko integracyjne!W Bieszczady tez mozna by smyknac motorkami.I mysle ze nie za daleko.Minus to to ze tam do konca nie ma asfaltu-normalna droga-ludzie tam jezdza osobowymi autami ale szuter.Spanie ja preferuje w namiocie,moze nie bedzie za zimno.Blisko jest schronisko,jak by ktos chcial.Ale wydaje mi sie ze jedna noc to przeciez jakos wytrzymamy(chyba).Kazdy przywiezie co tam bedzie chcial do picia :) i jedzenia i sie zobaczy.Napiszcie czy jestescie zainteresowani,to sie popytam o ceny w schronisku i o pole namiotowe. Hej dnieprw! Jak najbardziej pisze sie na taka 2dniowa przejazdzke, najlepiej jak bym znalazl kogos po drodze z okoic lublina. ALe jakby co jestem za!pozdr Mieszkam chyba z 400km od tego pola namiotowego,ale wstępnie jestem zainteresowany. Wszyatko zależy od pogody niestety.pozdrawiam Widze ze mieszkasz niedaleko ode mnie (wmiare :) ) jakby co jestem chetny na ten wyjazd , moze ustalimy jakis konkretny termin i w droge :) w koncu juz troche sie towarzycha zebralo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 dnieprw masz racje bylo i jeszcze bedzie spotkanie Afrykanow w pazdzierniku. wiec ja bede ale tydzien po Was, jak co roku z reszta sie staram byc...... pozdrawiamxrv750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Zachar ja szukam jakiegoś pomysłu na konczenie sezonu, więc moze jakby pogoda sie nie popsula to bym sie wybrał. Mieszkamy o rzut beretu od siebie a i widze ze maszyny mamy o podobnej mocy.A wieky by to dokladnie bylo.Najlepiej odezwij sie na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ten Smolnik to ciekawa sprawa. Czy to wypali na 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evelajna Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 JA również wybieram się do SMOLNIKA!!!DO ZOBACZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 to jedziemy, z lublina i okolic to jak narazie ja i ZACHARJakby ktoś był chcetny po drodze sie przylaczyc to startujemy po poludniu z lublina ( okolo 14 ).Moje gg to 40 25 141Ma być jakis zlot iwec naprawde warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wiec Panowie i Panie kto z okolic Krosna śmiga na zlot ? Jak coś może się podłączę :bigrazz: No chyba że znajdę chętnych na zwiedzanie Wilczego Szańca :biggrin: Btw DnieprW byłeś może przypadkiem w na zlocie w Zagórzu (prostownik domowej produkcji :biggrin: ) PozdrawiamArtur "5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 piatka a ty czasem nie masz wisnowego junaka M07? przypadkiem tez tam bylam. :biggrin: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Marcin * Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Witam Witam. Też chętnie się piszę! Nie wiem jeszcze co moja żonka na to :biggrin: Jedzie ktoś z Zagłębia lub Śląska. Pozdrowionka. Edytowane 21 Września 2006 przez * Marcin * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 w tym roku niestety nie bylem w Zagorzu.Mam Dniepra , wisnia metalik z aerografem (lancuch) na zbiorniku i przednim blotniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wiec Panowie i Panie kto z okolic Krosna śmiga na zlot ? Jak coś może się podłączę :biggrin: No chyba że znajdę chętnych na zwiedzanie Wilczego Szańca :biggrin: Btw DnieprW byłeś może przypadkiem w na zlocie w Zagórzu (prostownik domowej produkcji :bigrazz: ) PozdrawiamArtur "5" Cześć Pewnie chodzi Ci o mojego kochanego urala...Po Zagórzu padł mi altek jeszcze dwa razy :biggrin: Ale myślę , że wreszcie znalazłem przyczynę :biggrin: I przy okazji jeszcze raz wielkie dzięki :biggrin: Na tą imprezkę pewnie bym się wybrał ale zaczynam rodzinne negocjacje i jeszcze nie wiem czy z noclegiem i kiedy piątek, sobota :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Marcin * Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witajcie Witajcie!!!Żonka chyba temat przełknęła :biggrin: Wobec powyższego zjawię się na 99 % (1 % na nieprzewidziane wypadki).Proszę zatem o więcej szczegółów.Pozdrawiam wszystkich.Acha. Może ktoś chce się wybarć w najbliższy weekend nad morze, Sandomierz, Zamość lub inne fajne miejsce. Tak czy inaczej na 2 dni jazdy w słońcu!!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefos Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ja jade :biggrin: w najblizszym czasie dowiem sie czym mam jutro wolne i albo dzisiaj po poludniu albo juitro o podobnej porze smigam do smolnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi