Z3US Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Chce moją jawe zrobić na street fightera. Co proponujecie zmodyfikować ? (mam w planach zdjęcie lampy przedniej i założenie dwóch soczewkowych reflektorów, takich małych) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Lampe w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 powiem szczerze ze CIezko badzie z ta jawą.Tu akurat mamy RD zdaje sie a one razem z hondziami MB maj fajne podstawy do streeta no i wahacz z centralnym tłumieniem ale probuj moze cos z tego wyjdzie :lol: :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Koleś tobie to pi***li za rpzeproszeniem nie obrazaj sie ,ale mam takie wrazenie Jawke chcesz przerabiac na sttreta spojrz w swojej jawce czy silnik przypomina silnik od sttreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 co wy od Z3USA chcecie :) :) jak chce to niech robitylko ciekawe co z tego wyjdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 cos mi sie wydaje, że ten Z3US za mocno sie podnieca tą Jawką... bez obrazy, ale stworzyłeś tyle tematów na forum na jej temat, że mi sie smiac chce. ja wcale tego nie potępiam, bo przecież przez takich ludzi w bardzo duzej części rozwija sie forum :) ale wyluzuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja nie mam nic przeciwko przeróbkom... jeśli mu sie podoba to co robi, to czemu nie; w końcu to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Koleś tobie to pi***li za rpzeproszeniem nie obrazaj sie ,ale mam takie wrazenie Jawke chcesz przerabiac na sttreta spojrz w swojej jawce czy silnik przypomina silnik od sttreta A motorynka ma silnik od streeta?? To patrzcie na link (ta akurat ma chyba silnik od Charta,ale jest zajebista). Możecie mi się teżdo księgi wpisać :) http://motostry.w.interia.pl/Bzymafighter.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zajebiscie smieszna ta motorynka .Kurka nie moge sie powstrzymac ze smiechu jak se mysle ze to ja nia jade po ulicy i sie przyginam przed wiatrem za szybe i prujeJakby mnie znajomi zobaczyli hehehehe Ale fajna, dla mlodziezy wsam razA swoja droga to mieliscie mu doradzic a nie mieszac z blotem.Moze jest wsrod forumowiczow jakis streeciarz z krwi i kosci.(nie chodzi mi tu o jakiegos zezola :lol: )heheNie nie moge ide sie napic chybaehehepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja swoja chciałem na chopera ale nikt mi nie chciał pomuc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 Sorki, ale jestem w tyle z fachową terminologią...mógłby mi ktoś wyjaśnić czym się charakteryzuje street fighter ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Bez obrazy koleś ale jak chcesz mieć streeta to zmień brykę.... bo to później żałośnie wygląda jak wiara robi takie cuda np. koło od Komara (przednie) do motorynki i jest choper, albo amorki od WSK do Ogara i jest enduro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Sorki, ale jestem w tyle z fachową terminologią...mógłby mi ktoś wyjaśnić czym się charakteryzuje street fighter ?No więc takie są moje obserwacje:-szeroka kierownica :) -maksymalnie skrócony i podwyższony tył-"uwidoczniony" silnik-vmax obniżona poprzez zmiane przełożeń na rzecz lepszych przyśpieszeń-bardziej pochylony do przodu-brak owiewek-najczęściej pełna integracja świateł z motocyklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Hej!! W końcu temat dla mnie :)A więc od początku. Z3US- ciężko Ci będzie w swojej jawce zamontować soczewki. A to dlatego, że Masz instalacje 6 volt. Ja w swojej jamaszce wsadziłem te soczewy ale po rozłożeniu ich prułem wszystko ze środka i kleiłem żarówki na poxipol (też mam 6volt :) No chyba, że się uprzesz. Ale to dużo roboty. Bardzo fajnie, że bierzesz się za przerubę jawki :D Każdy może jeździć jawką, ale nie każdy może śmigać zrobioną przez siebie :) Tak więc moje rady: Street z Jawą mustangiem ma się nijak. Po pierwsze to dosyć "klasyczny" motorower więc raczej pasowała by tu przeruba na Cafe racer'a a jeszcze lepiej na klasyka. Proponuję dokładnie przyjżeć się temu: http://hem.passagen.se/jawaklubben/Bilder%...0java/Eriks.jpgDo takiego małego silnika pasuje. Musiał byś tylko pobawić się w przerubkę ramy.Nie mam pojęcia jak z mustanga zrobić strita :D Naprawdę ani silnik z poziomym cylindrem do tego nie pasuje ani budowa ramy... Na maila wysyłam Ci dokładniejsze instrukcje co do "klasyka" no i oczywiście prezentację wizualną :D Dla kolegi Jagdtiger:Streety to głównie przeruby ze ścigaczy. Pierwsze streety były połączone z "rat'ami" (tak to się dziś nazywa). Najczęściej powstawały z rozbitych motocykli. Zdejmowano plastiki, malowano na czarny mat, motocykl przypominał takiego bandziora :D Takie cechy specyficzne to prosta kierownica (niekoniecznie szeroka) i podniesiony tyłek. Teraz streetfightery upodobniły się do customów- chromy malowanie aerografem i ogólnie perfekcja wizualna a matowy lakier i "zaniedbany" styl przejeły właśnie Rat'y.Takie poje spojrzenie :DKucze tak dawno tu nie pisałem, że musiałem zająć przynajmniej pół ekranu :DPozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Widziałem na giełdzie na Bemowie ta motoryne fajnie przerobiona z tym ptakiem na baku "woody cos cos tam " bardzo fajna jest ale powolutku nia jezdził dziwne :roll: był ktos z was na giełdzie a moze cos kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi