Prałat Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ale Cię korci... Highway Hawk należy do drogich firm. Owszem, oferują koncówki i całe układy wydechowe. Ale nawet same końcówki będą oscylowały koło tysiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 może ma ktoś z Was zdjęcie takich wydechów wybebeszonych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Zdjęcie raczej nic nie pokaże, bo to bardziej w środku jest zoperowane. A na zewnątrz otwór jak otwór, byle był ładnie obrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127786053 ;) może coś takiego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Ale Cię korci... Highway Hawk należy do drogich firm. Owszem, oferują koncówki i całe układy wydechowe. Ale nawet same końcówki będą oscylowały koło tysiąca.Dlatego wole nawiercanie:] a kasa na nowe moto i skóre:D tylko jakiś mini tutek by się przydał jak i gdzie to zrobić ;)A ten wydech z allegro ładny ale do virażki raczej nie pasuje poza tym to takie rury mogą hałasem głowe urwać:crossy: Ale fajnie że mogą na pomysł własny wydech wykonać tylko ciwekawe ile wtedy kasy wezmą Edytowane 19 Września 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 masz rację virażka troszka dziwnie by wyglądała z takimi wydechami :crossy: własny wzór :wink:w tej cenie 1,400 chyba że gościu dodatkową kasę biere za wytłumienieale po co komu taki wydech wytłumiony ;) heheheeheeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wytłumienie pewnie i tak będzie efektowniejsze od oryginałów. Tylko że to z kwasówki, a ona szybko nabiera barwy... Na allegro ogłasza się gość z Łomianek - Hartmann. Wpisz Wild Star w motoryzacji i wyświetlą się jego końcówki. Do Wilda ma za 600zł. Zadzwoń i spytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a wiecie co? dzis po pracy cos mnie korciło, więc poszedłem do garażu i wybebeszyłem ten wydech, dzień do nocy jeśli chodzi o dźwięk /jest super/ wszystko trwało ok. 2godz ale warto było, troszke bolą kolana bo nie zdejmowałem wydechu i musiałem paść na kolana przed Virkiem!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a wiecie co? dzis po pracy cos mnie korciło, więc poszedłem do garażu i wybebeszyłem ten wydech, dzień do nocy jeśli chodzi o dźwięk /jest super/ wszystko trwało ok. 2godz ale warto było, troszke bolą kolana bo nie zdejmowałem wydechu i musiałem paść na kolana przed Virkiem!!! pozdrawiamGratulacje! Nie strzela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a wiecie co? dzis po pracy cos mnie korciło, więc poszedłem do garażu i wybebeszyłem ten wydech, dzień do nocy jeśli chodzi o dźwięk /jest super/ wszystko trwało ok. 2godz ale warto było, troszke bolą kolana bo nie zdejmowałem wydechu i musiałem paść na kolana przed Virkiem!!! pozdrawiamqdlaty .....korciło, chyba cię już nosiło i to zdroworzuć fotką jak wyglądają te bebechy (kiełbaski) jak to nazwał x.maślak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 melduje, że jeszcze nie strzeliłem, a zdjęcie postaram się jak najszybciej zamieścić, fajna zabawa z tymi wydechami, do dzieła ten kto jescze tego ni zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Tak zmodyfikowany wydech NIE POWINIEN strzelać. Strzały występują najczęściej tylko w systemach, w których każdy cylinder ma swoją rurkę i są dowodem kiepskiej regulacji mieszanki / zaworów. Takie "naturalne" strzelanie, podobnie jak celowo wywoływane poprzez czasowe wyłączenie zapłonu, szkodzi gniazdom zaworowym. Będę się przy tym upierał mimo wszelkich głosów przeciwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Tak zmodyfikowany wydech NIE POWINIEN strzelać. Mogę tylko potwierdzić :biggrin: Swoją 535 wybebeszyłem w 2003 roku i do tej pory nigdy nie zdażyło się jej strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Rozumiem, ze po takiej "modyfikacji" wydechu nie ma koniecznosci regulacji gaznikow, tak? Bo z tego co czytalem, to przy zmianie standardowych na inne trzeba to zrobic. melduje, że jeszcze nie strzeliłem, a zdjęcie postaram się jak najszybciej zamieścić, fajna zabawa z tymi wydechami, do dzieła ten kto jescze tego ni zrobił. To jak bedzie Ci sie chcialo, mozesz tez dzwiek umiescic... tak do dopelnienia motywacji zrobienia tego samego ze swoim wydechem :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Rozumiem, ze po takiej "modyfikacji" wydechu nie ma koniecznosci regulacji gaznikow, tak? Bo z tego co czytalem, to przy zmianie standardowych na inne trzeba to zrobic.Dobrze zrozumiałeś: póli jest "puszka" pod siodłem, aku i bakiem, póty nie regulujemy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi