Skocz do zawartości

Krótki filmik...

NEH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co on kurna zrobił ?? za dużo gazu, kolo stracilo przyczepnosc ? koło przy redukcji się mu zblokowało ? tylnim zahamowal...? :) ale niestety chyba dla faceta sezon sie zamknal...

mi sie wydaje, ze zlapal piach a potem przyczepnosc. Ten motocykl to nie ZZR600 ?

aaauuuc... Ciekawi mnie jak sie to zakonczylo.

auć... a dlatego .. nie wiem noge mu chyba zostawią :) chociaz wygląda to makabrycznie jakby tylko na skórze się trzymała :D ja kiedys mialem taka akcje ze mi drzwiamy opuszek palca przyciela znajoma... trzymal sie tylko na kawalątku skory to lekaz mi po prostu pac na miejsce plastrem zakleil i sie zagoilo :biggrin:

Oba filmiki były dosyć dawno więc nowi użytkownicy mogli ich nie widzieć.

Odnośnie pierwszego była dyskusja co spowodowało shimę.

W temacie o drugim pojawił się problem obuwia motocyklowego.

Jaką dużą rolę ono odgrywa. Że adidaski nie zapewniają żadnej ochrony.

Wlasnie, jak czesto widzi sie motocyklistow ubranych nie po motocyklowemu.

Ostatnio jadac "gierkowka" do Lodzi, wyprzedzil mnie na jakims scigaczu jakis kastrata mozgu chyba, bo piekl dobre ponad 200 w ubraniu..... iscie plazowym. Krotkie spodenki, koszulka i wlasnie adidaski....

Jakoś tak... jak zobaczyłem foty ze szlifów po asfalcie... te filmiki... obowiązkowo buzer i buty... i jak najmniej asfaltu oczywiscie bo co to za frajda jezdzic w kolko po wawie :biggrin:

Wlasnie, jak czesto widzi sie motocyklistow ubranych nie po motocyklowemu.

Ostatnio jadac "gierkowka" do Lodzi, wyprzedzil mnie na jakims scigaczu jakis kastrata mozgu chyba, bo piekl dobre ponad 200 w ubraniu..... iscie plazowym. Krotkie spodenki, koszulka i wlasnie adidaski....

To samo dzisiaj widzieliśmy jadąc puszką... palant na szlifierce dobre 150 bez kasku krotkie spodenki t-shirt.... Ciekawe co by było przy szlifie dużo skóry by na nim nie zostało :biggrin: :biggrin: