-=AUTSAJDER=- Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 To wygląda jakby swożeń albo pierścień... nie złapało nic w kanał bo to jest obok kanału... zamieść może jeszcze kilka fotek tłoka... może ci się tłok zapiekł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Moze nagar ci sie rozpuscil i wpadl miedzy cylinder a tłok ... Zmieniales olej ???????Poł syntetyk na full syntetyk albo na odwrot??kolego sam sobie zaprzeczasz :) skoro się rozpuścił to był w stanie ciekłym :D :biggrin: i jak niby wtedy miał zatrześ tłokjeżeli chodzi o nagar to mógł odpść kawełek nagaru Mi wydaje się że to zamek pierścionka odpadł albo coś od świecy odpadło Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo5555 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Fotki tłoka dam po niedzieli brak foto. Co do zamka to z tego co oglądałem oba sa na swoim miejscu ,na swiecy też nie widać uszkodzen .A co do nagaru to chyba go nie było mały przebieg dobry olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Chcesz odlaczac dozownik, ale powod jest tutaj na pewno inny ... :biggrin: Pierwszy raz widze takie cos :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTAZMA Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja w ns1 miałem tak samo! Tłok tak wygląda bo nie miał smarowania i długo tak chodził, mój był identyczny! A te wyrwy mogło zrobić łożysko. Koledze w simsonie rozleciało się łożysko korbowodowe ale te dolne! I przez kanał płuczący wleciało i tak samo zrobiło! Sprawdź czy masz duży luz na korbowodzie! Może to jest to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo5555 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Byc moz ale kładąc nowy cylinder chce wykluczyc wszystko mozliwosci i dlatego wywalam doznownik . nawet jesli teraz to nie od dozownika nastepnym razem moze tak byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi